Carmen de la Sălciua, criticată dur de o altă persoană publică. Reacția fostei soții a lui Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua, criticată dur de o altă persoană publică. Reacția fostei soții a lui Culiță Sterp
Carmen de la Sălciua, criticată dur de o altă persoană publică. Reacția fostei soții a lui Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua a fost criticată acerb de una dintre persoanele publice din România, și anume Dana Roba, fosta iubită a lui Nicoale Guță. Se pare că aceasta i-a comentat machiajul lui Carmen de la Sălciua, iar fanii au atenționat-o pe aceasta pe Instagram.

Carmen de la Sălciua, criticată dur de o altă persoană publică

Carmen de la Sălciua a fost comentată de Dana Roba, iar aceasta a aflat asta de la fanii săi. ”Ai văzut că Dana Roba ți-a comentat machiajul”, a fost întrebarea pusă de internauți, iar fosta soție a lui Culiță Sterp a răspuns imediat: ”Nu îmi pasă nici de ea, nici de comentariile dânsei. Nu îmi încarc memoria și nu vorbesc despre nimeni! Dacă cineva mă comentează, nu are decât! Să fie sănătoși!”, a scris Carmen de la Sălciua pe Internet.

Dana Roba și-a schimbat radical viața

Carmen de la Sălciua, pe numele real, Maria Racolța, s-a născut la data 2 octombrie 1988, la Sălciua de Jos. Aceasta este o cântăreață și textieră de muzică de petrecere.

Artista a început cariera alături de o formație cu care cânta la anumite evenimente private. S-a afirmat, la nivel național din 2017 și a devenit una dintre cele mai succes cântărețe ale genului. Multe dintre piesele sale au ajuns pe primul loc în YouTube și au strâns milioane de vizualizări, iar acest fapt i-a adus denumirea de ”Regina YouTube-ului. De asemenea, relația amoroasă cu Culiță Sterp, fostul ei soț, este discutată intens de tabloidele din România.

Dana Roba
Dana Roba

Dana Roba s-a făcut cunoscută publicului larg, după ce a devenit iubita lui Nicoale Guță. Aceasta a ținut, luni la rând, primele pagini ale ziarelor. Poza în ipostaze deocheate și se filma în timp ce dansa provocator în fața camerelor. Însă, timpul a trecut, iar Dana Roba se prezintă într-un cu totul altă lumină. S-a căsătorit și s-a pocăit. Are un job bine plătit și și-a schimbat radical viața.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI