Carmen de la Sălciua, conflict neașteptat pe internet. Cum a putut să-i răspundă unui contestatar

Carmen de la Sălciua, conflict neașteptat pe internet. Cum a putut să-i răspundă unui contestatar
Carmen de la Salciua l-a pus la punct pe un fan pe reteaua de socializare

Carmen de la Sălciua a fost implicată într-un conflict neașteptat pe internet. Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri, organizată pe rețeua de socializare, un fan de-al ei i-a reproșat că se crede regină. Răspunsul artistei a fost pe măsura constatării celui care i-a vorbit urât. Ce i-a răspuns Carmen de la Salciua, vedeți un pic mai jos.

Carmen de la Sălciua, scandal pe internet cu un fan. Cum a răspuns artista la răutățile hater-ului

Carmen de la Sălciua pare să treacă printr-o perioadă cât se poate de fastă din punct de vedere al profesiei, aceasta reușind să înregistreze, alături de Jador, un record în topul Youtube. Melodia lor a fost 10 zile pe primul loc, în trending.

Carmen de la Sălciua nu a ascuns niciodată că a fost subiectul mai multor intervenții chirurgicale estetice, cea de corectare a nasului fiind, probabil, și cea care i-a schimbat cel mai mult look-ul.

Carmen de la Salciua a lansat o piesa impreuna cu Jador
Carmen de la Salciua a lansat o piesa impreuna cu Jador

De la ce a pornit scandalul

Astfel, devenită mai comunicativă ca niciodată, Carmen de la Sălciua a început să organizeze din ce în ce mai des sesiuni de întrebări și răspunsuri pe rețelele de socializare. Astfel, în timpul unei astfel de sesiuni, unul dintre urmăritorii ei virtuali i-a reproșat că se crede regină, iar Carmen de la Sălciua i-a răspuns cu o aroganță plină de umor.

Ești plină de operații, nu te mai crede atât de frumoasă, cică regină! Ce regină, mă?”, a scris cel care intenționa să o supere pe Carmen de la Salciua. Artista, plină de umor, i-a replicat: ”Regină a Youtube-ului”.

Ce operații are Carmen de la Sălciua

Pe de altă parte, fanul ar avea dreptate, întrucât Carmen de la Sălciua și-ar mai fi corectat mici imperfecțiuni și, de ceva vreme, se gândește chiar să își facă și implanturi de silicon, fiind decisă să își întrețină imaginea de cea mai sexy cântăreață de manele.

Culmea este că fanii artistei cred cp aceasta are deja silicoane, însă nu este deloc așa. ”Nu am niciun implant mamar. Singura operație a mea este cea la nas, rinoplastie. În rest mici ajustări la nivelul feței, însă vreau să vă spun că operația la nas mi-a schimbat întreaga fizionomie a feței pentru că eu chiar aveam o problemă cu asta”, spunea, mai acum ceva timp, Carmen de la Sălciua. Astfel, acum, cântăreața r fi hotărâtă să facă pasul cel mare.

Carmen de la Sălciua vrea să-și pună la punct bustul

Carmen vrea să își facă, în curând, și o operație estetică de implant mamar. Vrea să își pună silicoane, dar încă nu a decis momentul, dimensiunea sau forma. Este, momentan, mulțumită de cum arată, dar nu refuză ideea să fie posesoarea unui bust perfect, mai ales că, de-a lungul timpului, și-a dat seama că succesul ei ține și de felul în care arată. Așa că, în funcție de programul pe care îl va avea lunile acestea, se va și opera”,a spus o sursă apropiată de vedeta muzicii de petrecere, potrivit wowbiz.ro.

Nu în ultimul rând, colaborarea dintre Carmen de la Sălciua și Jador a provocat controverse cât se poate de serioase în showbiz. În timpul filmărilor pentru videoclipul ”Nu am somn de 4 zile” cei doi s-au și sărutat.