Carmen Dan îl ironizează pe Klaus Iohannis, în văzul tuturor. Cum era aia cu ”imediat adică imediat”?

Carmen Dan îl ironizează pe Klaus Iohannis, în văzul tuturor. Cum era aia cu ”imediat adică imediat”?
Carmen Dan, ironii la adresa lui Klaus Iohannis

Carmen Dan îl ia peste picior pe Klaus Iohannis. Aceasta i-a adresat ironii în public. Totul s-a petrecut după ce președintele nu a avut niciun fel de reacție la demisia ministrului de Interne.

Carmen Dan, ironii la dresa lui Klaus Iohannis

Carmen Dan îl ia peste picior pe președintele României. Acest lucru s-a petrecut în contextul în care aceasta și-a dat demisia, iar șeful statului nu a avut nicio reacție. „#intrebareazilei Cum era aia cu “imediat, adică imediat”!?”, întreabă retoric Dan.

Postarea celei din urmă a venit la doar câteva ore după ce Viorica Dăncilă a anunțat faptul că a avut o discuție cu Klaus Iohannis în privința noilor propuneri de miniștri. Premierul a afirmat atunci că așteaptă încă un răspuns din partea președintelui. Amintim că pe 29 mai Klaus Iohannis a solicitat demisia imediată a miniștrilor de Interne și Externe. „Imediat înseamnă imediat”, spunea atunci Iohannis.

Carmen Dan, ironii la adresa lui Iohannis, în contextul demisiei sale de la Ministerul de Externe
Carmen Dan, ironii la adresa lui Iohannis, în contextul demisiei sale de la Minister

„Cred că PSD a cedat în fața lui Iohannis”

Carmen Dan a anunțat oficial că și-a depus mandatul și că nu va cere colegilor săi nimic, astfel că „Plec cu fruntea sus din fruntea Ministerului de Interne. Înţeleg din cauză că nu mi-am făcut treaba. E o decizie politică. Înțeleg că nu intră în discuție nicidecum un criteriu de neperformanță.

E o decizie politică, iar eu respect deciziile. Am avut o discuție și referitoare la presiunea străzii. Acum un an nu ne-a deranjat, ne deranjează acum. Mă aștept să ia act de demisia mea. Acum am discutat cu premierul. Demisia e un gest unilateral”, a anunțat ministrul.  De asemenea, a susținut că nu este emoționată, doar în măsura în care a investit în acel minister, și speră totuși să rămână în topul încrederii Ministrului de Interne. La final i-a urat succes colegului său, senatorul Moga.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI