Carmen Brumă, aspru criticată după ce a apărut în costum de baie pe zăpadă. Soția lui Mircea Badea, răspuns pe măsură

Carmen Brumă, aspru criticată după ce a apărut în costum de baie pe zăpadă. Soția lui Mircea Badea, răspuns pe măsură
Carmen Brumă, răspuns după valul de critici după postarea în costum de baie

Carmen Brumă răspunde la criticile dure pe care i le-au adus majoritatea internauților, după ce a apărut în costum de baie în zăpadă. În ce ipostază a apărut acum soția lui Mircea Badea și cum le-a închis gura răutăcioșilor?

Carmen Brumă, răspunsul criticilor dure după ce a pozat în costum de baie

Soția lui Mircea Badea a răspuns valului de critici de la postarea ulterioară de pe o rețea de socializare. Antrenoarea a pozat în costum de baie, pe un balcon, într-o poziție extrem de sexy. Majoritatea internauților i-au reproșat că s-a schimbat extrem de tare și că a adoptat multe poziții de la numeroase dive din crema showbiz-ului.

„Am înțeles că era o problemă cu balconul la poza anterioasă, așa că am ieșit în curte! Pentru neîntinatele de la insta (plus fb) vexate că sunt în costum de baie, să știți că la munte există piscine în aer liber încălzite, în care, culmea, nu îți dau voie să intri în costum de schi! ?! #supersiluetadeplajabycarmenbruma #sunbath #winter #snow”
Carmen Brumă

Carmen Brumă, răspunsul valului de critici după poza în costum de baie în zăpadă
Carmen Brumă, răspunsul valului de critici după poza în costum de baie în zăpadă

„Postura ca postura…nimic nou în România”

Amintim că mulți dintre cei care o urmăresc în mediul online pe Carmen au criticat-o dur spunându-i că o ia pe urmele Biancăi Drăgușanu. Soția lui Mircea Badea a renunțat la hainele groase zilele trecute și a scos artileria grea: căciula de blană și fizicul impecabil acoperit cu un costum de baie minuscul.

„Postura ca postura…nimic nou în România ca o femeie să se dezbrace să atragă atenția. Ca tine multe altele…dar mai tinere..și la față mult mai frumoase. Vulgar… în ultima vreme credem că ești foarte îndrăgostită”, a fost comentariul unui internaut. „La cererea publicului mi-am luat caciula cu blană ca să nu răcesc ?!#outfitoftheday #wintersun #carmenbrumaofficial #mountain” , a fost mesajul vedetei din dreptul pozei. Din păcate, nu puțini au fost cei care au criticat-o pentru postura în care au văzut-o acum.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI