Carmen Avram, ieșire nervoasă la Antena 3 la adresa unui coleg din Parlamentul European. Scandal la microfon

Carmen Avram, ieșire nervoasă la Antena 3 la adresa unui coleg din Parlamentul European. Scandal la microfon
Carmen Avram, ieșire nervoasă la Antena 3

Carmen Avram a avut o ieșire nervoasă la postul de televiziune Antena 3, după ce un coleg din Parlamentul European a criticat Guvernul României în timpul dezbaterii despre președinția României la Consiliul Uniunii Europene. Ea a spus că în țara noastră sunt probleme, dar că importanța Guvernului nu poate fi minimalizată.

Carmen Avram, ieșire nervoasă la Antena 3

Dragoș Tudorache (PLUS) a criticat Guvernul României în timpul dezbaterii despre președinția României la Consiliul UE. Europarlamentarul a spus că Guvernul a fost „mult prea preocupat de problemele cu justiția ale liderilor săi” și a fost criticat de Carmen Avram într-o intervenție la Antena 3.

„Doamna premier a avut un speech foarte bun, lumea era relaxată și domnul Tudorache a început să dea cu piciorul în Guvern și în România. Toată lumea a vorbit frumos despre România și vine acest domn care a minimalizat importanța Guvernului României și reduce totul la funcționari. Ei sunt de excepție, dar să minimalizezi importanța Guvernului a fost rușinos. L-am auzit pe Cioloș spunând că își dorește foarte tare să unească tot grupul de români de la Bruxelles și să lucrăm împreună și, pe de altă parte, iată există această poziție jenantă”, a spus Carmen Avram.

Despre dezbaterea din Parlamentul European a vorbit și Iuliu Winkler, care a atras atenția asupra faptului că în momentul în care s-a vorbit despre președinția României în sală nu erau foarte multe persoane.

„Această dezabtere care a avut loc de dimineață are și niște știri bune și niște pericole pentru România. În momentul dezbaterii despre președinția României a fost un moment caracterizat printr-o slabă prezență în sală. Celelalte aspecte au fost cel tehnocratic și politic. Au fost lăudați diplomații români, toți cei care au contribuit, dar evident că dacă vrem să facem analiza politică, rezultate politice a celor șase luni, acestea s-au lăsat așteptate”, a spus Winkler.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI