Carla’s Dreams a început să plângă la Pro TV. S-a demascat fără să vrea, ce a urmat după

Carla’s Dreams a început să plângă la Pro TV. S-a demascat fără să vrea, ce a urmat după
A fost la un pas să i se strice machiajul

Emisiunea Superstar aduce în atenșia publicului tineri talentați, iar jurații sunt cu adevărat surprinși de talentele pe care le descoperă.

Ce l-a făcut pe Carla’s Dreams să plângă la televizor

După ce au fost impresionați de sosia Antoniei, a venit rândul Danielei Bejan, o tânără din Republica Moldova care l-a impresionat pe Carla’s Dreams până la lacrimi.

Tânăra a urcat pe scenă cu zâmbetul pe buze și le-a povestit vedetelor despre viața ei. A fost întrebată cu cine a venit ca să o susțină, iar ea a spus că mama ei este plecată în Rusia, iar tatăl în Franța.

Părinții ei au divorțat și ambii și-au întemeiat noi familii. Bunicii tinereu au fost cei care au încurajat-o din fața televizorului.

Tânăra din Moldova i-a lăsat fără replică pe membrii juriului

Ea a interpretat o piesă a lui Edith Piaf, iar momentul i-a lăsat pe jurați fără replică. Daniela Bejan spunea, în interviul dinaintea urcării pe scenă, că îi este frică să nu dea peste oameni triști.

”Te felicit și sper să fie mai mulți ca tine și asta e tot! Eu îți mulțumesc că mi-ai amintit despre ceea ce este foarte important! O viață avem!”, a spus Carla’s Dreams.

Atât el, cât și Marius Moga au început să lăcrimeze.

”Eu vreau să mă înveți cum faci să cînți cu atata bucurie și să faci oamenii să plângă!”, a spus Marius Moga.

Pe de altă parte, Carla’s Dreams a încercat să își stăpânească lacrimile, dar nu a reușit. 

 

Carla’s Dreams, aproape demascat din cauza lacrimilor

Colegii lui din juriu au fost de-a dreptul impresionanți de faptul că artistul a dat frâu liber emoțiilor.

”Eu l-am mai văzut pe Carlas plângând, dar de fiecare dată strănuta sau făcea ceva ca să mascheze”, a spus Marius Moga.

De altfel, lacrimile artistului i-au șters puțin machiajul de pe față care îi ține identitatea ascunsă. Carla’s Dreams a încercat să își ascundă fața, știind că lacrimile îi vor strica machiajului și va începe să i se vadă fața.

Momentul a fost cu adevărat special, mai ales că jurații nu s-au așteptat să vadă și această latură a artistului.

Povestea tinerei este una cu adevărat specială. Daniela Bejan are 20 de ani și este din Republica Moldova. Studiază Turism în Chișinău, iar bunica ei este profesoară de franceză și cântă în ansamblul de muzică populară.

Bunica ei a fost cea care a înscris-o la cursuri de canto, iar asta pentru că visul ei era să devină un artist mare în Moldova.