26 iun. 2020 | 08:53

Care este temperatura apei mării în principalele stațiuni din Constanța: Mamaia, Eforie, Costinești și Vama Veche

Știri generale
Care este temperatura apei mării în principalele stațiuni din Constanța: Mamaia, Eforie, Costinești și Vama Veche
Care este temperatura apei mării în principalele stațiuni din Constanța Mamaia, Eforie, Costinești și Vama Veche1.

Vara a început, iar mulți dintre noi abia așteaptă concediile. Unii au bilete pentru concediu cumpărate încă dinaintea pandemiei de coronavirus, iar alții se orientează la fața locului. Cei care se află la mare sunt curioși să afle dacă temperatura apei este bună pentru bălăceală. Iată mai jos principalele informații.

Care este temperatura apei mării în principalele stațiuni din Constanța: Mamaia, Eforie, Costinești și Vama Veche

Perioada care urmează se anunță a fi perfectă pentru debutul sezonului estival și pentru concedii. Temperaturile vor fi numai bune de relaxare, pentru cei care și-au propus ca săptămâna aceasta să o petreacă pe malul mării.

În cele mai importante stațiuni de la Marea Neagră, se va resimți o briză caldă, iar pe alocuri vor apărea și averse de ploaie însoțite de descărcări electrice.

Vreme ideală pentru concediu

Turiștii care se află deja pe litoral vor să știe ce temperatură are apa mării, înainte de a intra împreună cu copiii, dar și cei aflați încă acasă, dar își fac bagajele deja pentru litoralul românesc trebuie să știe ce temperatură va avea apa mării între 22 și 28 iunie 2020.

Chiar dacă sezonul estival abia începe, vremea va fi ideală pentru concediu, pe litoral. Hidrologii au actualizat prognoza pentru Marea Neagră pentru următoarele zile. Temperatura apei mării în săptămâna 22– 28 iunie 2020, în funcție de stațiune, se va menține în jurul valorii de 18 de grade Celsius, plus sau minus.

Imagine Marea Neagră.

Care este temperatura apei mării în principalele stațiuni din Constanța Mamaia, Eforie, Costinești și Vama Veche.

Temperatura apei Mării Negre conform ANM

Cei care visează la o bălăceală pe cinste, vor să știe care va fi temperatura apei mării și cum va fi vremea pe litoral în săptămâna care abia începe.

Turiștii trebuie să fie pregătiți și de aversele de ploaie neanunțate, care vor putea fi admirate de la adăpost, dar și de temperaturi de vară și de razele soarelui. Marea Neagra este primitoare și își așteaptă turiștii, indiferent de vreme.

Stațiuni de pe litoralul Românesc

  • Mamaia este una dintre cele mai cunoscute stațiuni de pe litoralul românesc. Viața de noapte a stațiunii are opțiuni pentru toată lumea.
  • Eforie este o stațiune de pe litoralul românesc apreciată de mulți pentru liniștea și poziția sa, fiind lângă Lacul Techirghiol. Eforie este împărțită în două: Eforie Nord și Eforie Sud. Acestea atrag de obicei  familii cu copii, întrucât sunt puțin mai izolați și mai liniștiți decât în Mamaia.
  • Costinești este minunată pentru o vacanță cu buget redus. Stațiunea atrage, de obicei, studenții, prin numărul mare de atracții cu prețuri mici. Noaptea este o continuă zarvă, datorită parcului de distracții central.
  • Vama Veche este o altă stațiune populară printre tineri. Se află foarte aproape de granița cu Bulgaria și este plin aproape în fiecare vară.
Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro