Care este marele defect al lui Ianis Hagi. Detaliul observat de britanici. Au dreptate?

Care este marele defect al lui Ianis Hagi. Detaliul observat de britanici. Au dreptate?
Ianis Hagi a jucat rezervă în derby-ul ligii scoțiene

Echipa tânărului zecar Ianis Hagi a câștigat în ultima etapă un meci foarte important. Derby-ul dintre Glasgow Rangers și Celtic s-a terminat cu victoria celor de la Rangers cu unu la zero. Ca și în meciul precedent, Ianis Hagi a fost pe banca de rezervă. Legenda Rangers Mark Hateley simte că lui Ianis Hagi îi lipsește un singur lucru din joc, dar are o mulțime de atribute și timp suficient pentru a se dezvolta.

Ianis Hagi a jucat rezervă în derby-ul ligii scoțiene

Steven Gerrard nu a început meciul cu Ianis Hagi în primul unsprezece. Tânărul de 22 de ani a fost introdus în meci, de-abia în minutul unu a celei de-a doua reprize. Cu două faze în fața porții, una care ar fi putut fi un gol, Ianis Hagi a avut un meci bun, lăudat de toată presa sportivă scoțiană. Unul din jucătorii de legendă ai celor de la Glasgow, Mark Hateley l-a lăudat. Fostul fotbalist i-a mai transmis să încerce mai mult de-atât și să se mențină în formă.

”Cred că are talentul, el chiar are talentul. El are și creierul fotbalistic, ceea ce ajută. Micul lucru cheie pentru mine este că prima jumătate de teren când încerci să treci pe lângă un apărător, cum ar fi Aribo sau Kamara, singurul lucru care îi lipsește, este viteza. Foarte confortabil pe ambele picioare. Are 22 de ani, așa că este încă un elev al jocului.”, a spus Mark Hateley.

Hateley este un fan al mijlocașului și simte că primește instrucțiuni bune de la antrenor, dar legendarul fotbalistul spune că are încă multe de făcut. Tânărul Hagi are 26 de apariții în toate competițiile pentru Rangers până acum în acest sezon, participând cu patru goluri și zece pase decisive.

Glasgow urmărită de accidentări

Steven Gerrard a cam transpriat puțin după accidentarea lui Kemar Roofe. Atacantul lui Ibrox a fost înlocuit la pauză și i-a putut oferi lui Ianis Hagi șansa de a-și dovedi girul antrenorului.  Românul s-a aflat într-o formă excelentă recent. Deși lăsat în afara unsprezecelui de start, intrat la pauză, Ianis a dovedit că merită să joace. Rangers cu 19 puncte în fruntea clasamentului  Premiership, este mult mai liniștită acum.

Victoria din derby-ul cu Celtic a mai pus o cărămidă la câștigarea titlului în Premiership, iar Ianis Hagi are toate șansele să joace mai mult de-acum în colo. Depinde foarte tare și de strategia lui Steven Grrrard. Presa scoțiană pune presiune pe antrenor să=l folosească pe tânărul de 22 de ani mai mult în teren.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI