iUmor Live Video Online pe Antena 1 – Vezi emisiunea de vineri, 11 octombrie

iUmor Live Video Online pe Antena 1 – Vezi emisiunea de vineri, 11 octombrie
Episodul 5 din iUmor, live video online pe Antena 1 - vineri, 11 octombrie

Sezonul 7 iUmor continuă la Antena 1 cu un nou episod, vineri, 11 octombrie 2019, de la ora 20:00. Telespectatorii vor avea parte de mai multe surprize, iar Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi din nou puși în situații stânjenitoare. Emisiunea poate fi urmărită și în format live video online.

Episodul 5 din iUmor, live video online pe Antena 1 – vineri, 11 octombrie

În episodul 5 iUmor, Cheloo va fi cel de-al doilea jurat care va folosi maneta specială, care are rolul de a-i interzice unui concurent să se mai întoarcă pe scena de la Antena 1 în sezoanele următoare. Membrul trupei Paraziții va ajunge la capătul răbdării și va folosi maneta, chiar dacă cel care a urcat pe scenă îi va oferi pălincă. Ceea ce îl va nemulțumi pe Cheloo nu va fi prestația concurentului, ci reacțiile colegilor de platou.

„Faptul că acest om a părăsit iUmor i se datorează lui Mihai Bendeac! Și Deliei! Dacă e să fiu corect, actul a fost sub orice critică, pot să spun că am fost favorizat de soartă și nu a fost nevoie să mai comunic cu el”, va declara Cheloo.

Foto: iUmor
Foto: iUmor

Live video iUmor, episodul 5, sezonul 7

Un alt moment interesant va fi cel în care Andrei Voicu va reveni pe scenă pentru un număr de hipnoză. În momentul în care Mihai Bendeac îi va auzi vocea, va rosti: „Nu, nu, nu! Nu îmi faceți asta!” Lui Mihai îi vor veni în minte momentele din finala celui de-al doilea sezon, când a cerut-o în căsătorie pe Alina Eremia.

De acestă dată, Geani, o femeie venită pe sena show-ului umoristic pentru a duce la capăt numărul de hipnoză, va fi asistenta lui Bendeac. Delia nu va rata ocazia să râdă de colegul ei din juriul iUmor.

„Mihai nu e capabil să dea comenzi! Se bate cu pumnii în piept și e praf! Și el e hipnotizat, cred. E o hipnoză prin empatie”, va spune artista.

Episdoul 5 din sezonul 7 iUmor va fi difuzat de postul de televiziune Antena 1 vineri, 11 octombrie 2019, de la ora 20:00. Emisiunea poate fi urmărită și online în format live video. AICI POȚI URMĂRI ULTIMUL EPISOD iUMOR

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI