22 ian. 2021 | 13:46

Care este, de fapt, relația actuală dintre Dan Bittman și Liliana Ștefan. Ce face pentru fosta soție

Știri generale
Care este, de fapt, relația actuală dintre Dan Bittman și Liliana Ștefan. Ce face pentru fosta soție
Dan Bittman are grijă de familie, chiar și după despărțire

Dan Bittman, după 25 de ani, a decis să se despartă de femeia cu care are trei copii. Dar decizia nu era de acum, ci de mai bine de patru ani. Deși despărțiți, au mai locuit împreună, până anul trecut, când Bittman a decis să se mute singur. Mulți au pus despărțirea pe așa-zisa relație cu actrița Monica Odagiu, dar solistul nu a recunoscut că ar fi avut o relație cu ea.

Dan Bittman are grijă de familie, chiar și după despărțire

După anunțul făcut de Dan Bittman, referitor la despărțirea de Liliana Ștefan, a decis să se mute singur într-un apartament din Capitală. Cu toate astea, spun paparazzi impact.ro, Dan Bittman nu își neglijează familia, chiar despărțit fiind de fosta sa parteneră.

Paparazzi impact.ro l-au surprins zilele trecute pe Dan Bittman plecând cu mașina plină de cumpărături. Acesta se îndrepta spre fosta sa locuință din Pipera, unde au rămas să locuiască Liliana și cei trei băieți. Cu baxuri de apă minerală, fructe, și alte alimente, vedeta a pornit spre Pipera, unde a zăbovit câteva ore alături de băieți și mama acestora.

După 25 de ani, relația s-a rupt

Nimeni, până anul trecut, nu a bănuit nimic despre relația lui Dan Bittman și Liliana Ștefan. Vedeta a decis să facă publică despărțirea lor, și pe fondul zvonurilor unei relații.

Zvonul că Dan Bittman ar fi avut o relație cu mai tânăra actriță, Monica Odagiu, au amplificat presiunea asupra solistului, astfel că a decis să spună adevărul.

”Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de 4 ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe tema asta. De un an nu mai locuim nici împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu plăcere de despărțirea aceasta, pentru că fiind și mama copiilor mei.

Este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost și cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna și aici recunosc că sunt eu de vină și acolo s-a ajuns”, a spus recent Dan Bittman în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Bittman a ajuns la sapă de lemn

Dan Bittman, după 25 de ani de relație, a decis să lase totul în urmă și să se despartă de Liliana Ștefan. Din povestirtile acestuia a reieșit că i-ar fi lăsat tot ce a agonisit fostei partenere. Faptul că a ajuns în sapă de lemn, mai spune Dan Bittman, este vina lui, iar Liliana și copii merită tot ce e mai bun.

”Sunt un om foarte sărac. Am lăsat tot. Tot. I-am lăsat tot Lilianei când am plecat și am plecat. Nu am nevoie de nimic, pentru că zidurile nu înseamnă nimic. Eu cu ea am avut un proiect, a durat 29 de ani sau cât a fost.

Toată dragostea, toți copiii și tot ce a fost s-a întâmplat acolo, iar eu nu am nevoie de nimic din toate lucrurile. Apartamente, case, tot, tot, tot, am lăsat și am plecat”, a povestit Dan Bittman.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro