Care este, de fapt, meseria de bază a Deliei. Puțini oameni știau acest detaliu despre cântăreață

Care este, de fapt, meseria de bază a Deliei. Puțini oameni știau acest detaliu despre cântăreață
Ce meserie de baza are Delia

Delia este una dintre cele mai frumoase, extravagante, sincere și apreciate artiste din România, fiind considerată una dintre cele bune voci ale generației sale. Tu știai care este, de fapt, profesia ei de bază?

Delia a dezvăluit care este, de fapt, meseria ei de bază

Cu o carieră de 20 de ani în industria muzicală, jurata de la X Factor România și iUmor a câștigat simpatia a zeci de milioane de români, de-a lungul anilor.

Deși are o voce de invidiat, un timbru ușor de recunoscut și o carieră de invidiat, puțini sunt cei care știu care este meseria de bază a frumoasei blondine. Deși toată lumea știe că Delia a studiat muzica încă din liceu, absolvind Conservatorul, soția lui Răzvan Munteanu și-a concretizat studiile în Pedagogie Muzicală.

Cu alte cuvinte, Delia este de meserie profesor de muzică, deși aceasta este o meserie pe care, conform spuselor solistei, nu ar fi putut să o facă niciodată. Deși este una dintre cele mai bune artiste ale României, vedeta a mărturisit că nu ar fi avut răbdarea necesară de a practica o meserie pedagogică.

„Am făcut liceul Dinu Lipatti și apoi Conservator, secția Pedagogie. Deci ar fi trebuit să fiu profă, dar nu cred că aș fi avut nervi pentru așa ceva. Știu să explic omului cum să cânte ceva, am învățat asta la ‘X Factor’.

Cum să scoată ce e mai bun dintr-o piesă, ce să își imagineze când cântă. Dar să am răbdare cu toată lumea și să fiu obligată să fac asta, nu aş fi rezistat. Așa că a fost bine că nu am ajuns profesor.”, a povestit Delia în cadrul podcastului Aproximativ Discuții de pe Youtube.

Cine a îndrumat-o pe Delia spre muzică, în copilărie

Cântă de când se știe, iar părinții au observat acest talent nativ al Deliei încă de pe vremea când artista avea numai câțiva anișori. Cântăreața este foarte apropiată de familia ei. Delia susține că a moștenit toleranța de la tatăl ei, iar vocea, veselia și pofta de viață de la mama ei, cântăreața Gina Matache.

„Părinții mei au văzut că îmi place să cânt și că făceam asta întruna, așa că au decis să urmez o școală de muzică, apoi liceu de muzică, iar ulterior, cât încă eram elevă, am început proiectul N&D. Cel mai drag îmi este să cânt la flaut, dar știu să cânt și la pian.”, ne-a declarat Delia, acum puțin timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI