Care este, de fapt, mașina preferată a lui Florin Salam. Și-a cumpărat-o special pentru a simți ceea ce simt rapperii americani. FOTO

Care este, de fapt, mașina preferată a lui Florin Salam. Și-a cumpărat-o special pentru a simți ceea ce simt rapperii americani. FOTO
Care este de fapt masina preferata a lui Florin Salam Si-a cumparat-o special

Florin Salam s-a răsfățat și și-a făcut un cadou care costă aproximativ 100.000 de euro. Este vorba despre o mașină, un Cadillac Escalade, model 2020.

Care este, de fapt, mașina preferată a lui Florin Salam

Cântărețul s-a lăudat cu noua achiziție pe Tik Tok, dar și cu alte mașini pe care le are în garaj. În plină pandemie, Florin Salam a făcut o achiziție la care unii pot doar visa.

Este vorba despre o bijuterie de mașină, un Cadillac Escalade model 2020. Nu este singura mașină pe care Florin Salam o are. El mai deține un Rolls Royce Phantom, în valoare de 200.000 de euro și un Audi r8 Spyder, pe care a dat în jur de 160.000 de euro.

Deși nu are concerte, cântări sau alte evenimente, Florin Salam își permite tot ce își dorește. Pasionat de mașini, cântărețul și-a întregit colecția de bolide de lux cu un Cadillac Escalade.

În spatele grilei gigantice a Cadillacului Escalade se află un puternic motor V-8 de 420 CP, conectat la o transmisie automată cu 10 trepte. Împreună, împing acest SUV de dimensiuni mari cu forță. Tracțiunea pe spate este standard, în timp ce tracțiunea integrală este opțională.

„Asta e mea, că e de barosan. Și încă ceva. Nu mă mai filmați doar cu metroul, filmați-mă când trebuie. Vă iubesc”, a spus Florin Salam într-un clip postat pe TikTok.

Capacitatea cilindrică are 6.200 de centimetri cubi și consumă aproape 17 litri la suta de kilometri în oraș.

Roxana Dobre, soția lui Florin Salam conduce un Rolls Royce, o mașină care a costat aproape 200.000 de euro și pe care i-a dăruit-o chiar manelistul.

Câți bani cere Florin Salam pentru o cântare

Florin Salam este unul dintre cei mai iubiți cântăreți de manele din România. El a fost supranumit „regele”, nefiind de mirare prețul pe care îl cere pe o cântare.

Florin Salam merge la cântări doar dacă cel care care îl invită are bani sau relații prin care să ajungă la el. Artistul ia pe un program de 4 ore sume cuprinse între 10.000 și 20.000 de euro, așa că nu este de mirare faptul că își poate permite orice mașină vrea.

În plus, acestea sunt sumele pe care vine la cântări, însă odată ajuns în mijlocul petrecerii, oamenii aruncă la propriu cu bani în el pentru dedicații. Este aproape imposibil ca Florin Salam să ajungă să cânte pentru oameni cu care nu are legătură el sau apropiații săi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI