Care este, de fapt, cea mai frumoasă plajă din România. Puțină lume știe de ea

Care este, de fapt, cea mai frumoasă plajă din România. Puțină lume știe de ea.

Turiștii români și nu numai sunt încântați de plajele Romania. Tot mai multă lume caută plaje cu nisip fin și ape turcoaz. Fiecare plaja are frumusețea ei. Care este cea mai frumoasă plajă în opinia turiștilor?

Care este, de fapt, cea mai frumoasă plajă din România. Puțină lume știe de ea

Turiștii care vor să-și petreacă concediul pe o plajă liniștită, pustie și curată aleg de obicei plajele din localitățile Corbu sau Vadu. Pe litoralul românesc există o plajă și mai frumoasă. La ieșirea din Eforie Sud, pe la jumătatea drumului dintre Constanța și Mangalia se află plaja de la Tuzla.

Pentru a ajunge pe plajă trebuie parcurși aproximativ cinci kilometri de drum puțin mai dificil, deoarece satul nu se află chiar pe malul mării. Turiștii dornici să se relaxeze pe o plajă pustie se pot caza în casele localnicilor cu aproximativ 100 de lei pe noapte sau stau cu cortul pe plajă. Anual, în jur de 3000 de turiști aleg să se relaxeze pe această plajă.

Plaja Tuzla.

Care este, de fapt, cea mai frumoasă plajă din România. Puțină lume știe de ea.

Tuzla – o plajă sălbatică

Pe plajă la Tuzla pescarii au ridicat foișoare din stuf și lemn unde turiștii pot mânca pește proaspăt. La pescăriile de pe plajă o porție de pește costă între 10 și 30 de lei. Prima senzație care o oferă această stațiune sălbatică este liniștea care pătrunde în străfundul auzului. Nu există nici un pic de agitație, dominând pacea.

Cei aflați în concediu se află departe de civilizație, colibele pescarilor aproape de plajă. Intrarea în mare este bruscă spre deosebire de stațiunile Mamaia sau Năvodari unde țărmul  coboară lin și descendent. Pe lângă acest fapt, în apă sunt pietroaie care pot accidenta pe cei ce se aventurează spre o bălăceală, iar cel mai apropiat punct de prim-ajutor se află în sat, la câțiva kilometri de mers pe jos.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI