Care este, de fapt, cauza morții lui Nicolae Dolănescu. Ce s-a întâmplat fix înainte să moară

Care este, de fapt, cauza morții lui Nicolae Dolănescu. Ce s-a întâmplat fix înainte să moară
Care este cauza decesului lui Nicolae Dolănescu? Soția sa vine cu dezvăluiri

Care este cauza decesului fratelui lui Ion Dolănescu? Soția lui Nicole Dolănescu a venit cu primele dezvăluiri incredibile. Ce s-a întâmplat chiar înainte ca bărbatul să moară?

Cauza decesului lui Nicolae Dolănescu

Soția lui Nicolae Dolănescu vine cu mai multe dezvăluiri despre cauza morții acestuia. Vestea că fratele lui Ion Dolănescu a părăsit această lume i-a întristat pe români. Chiar Ionuț Dolănescu a făcut public anunțul decesului unchiului său pe rețelele de socializare în data de 29 august.

Decesul fratelui regretatului interpret de muzică populară a fost ca un șoc pentru toată lumea, mai cu seamă pentru cei dragi lui care nu se așteptau la o astfel de evoluție în dreptul stării sale de sănătate, deși știau că se confruntă cu câteva probleme de sănătate.

Familia a sperat până în ultima clipă ca bărbatul să-și revină. Soția lui Nicolae Dolănescu suferă extrem de tare din cauza decesului bărbatului alături de care și-a petrecut ultimii 47 de ani. Femeia a mărturisit că totul a pornit de la o răceală extrem de agresivă care i-a afectat rapid plămânii, ulterior starea lui a început să se degradeze.

Nicolae Dolănescu făcea dializă de nu mai puțin de șapte ani, iar în ultima parte a vieții au intervenit și alte complicații. De asemenea, acesta a făcut peritonită și a fost operat de urgență la un spital din Capitală.

Artistul s-a îmbolnăvit la unitatea sanitară unde făcea dializă și a fost diagnosticat la scurt timp cu pneumonie. Când credea că totul are să se termine, peritonita s-a agravat, iar din cauza septicemiei organismul a cedat.

„Nu mai putea respira și atunci a fost intubat”

„Joi, din cauza aerului condiționat de la centrul de dializă a răcit și a făcut o pneumonie galopantă. Doar vineri, sâmbătă luat cu salvarea la spital, i s-a descoperit această pneumonie, nu mai putea respira și atunci a fost intubat.

El este de șapte ani la dializă, întâi a făcut o dializă peritoneală și, de un an și jumătate, o hemodializă. În urma dializei peritoneale, s-a infectat peritoneul, nu te pregătește nimeni că se poate declanșa această infecție.

La el s-a declanșat, a colectat un lichid, apoi a fost operat pentru a-i scoate acel lichid, care era în cantitate mare”, a spus Ica Dolănescu la un post de televiziune.

Amintim că Ion, Contantin și Nicolae Dolănescu au cântat împreună pe scenă preț de mai bine de două decenii. Românii au apreciat talentul din familie și nu vor uita niciodată piesele rămase în urmă după artiștii care au părăsit această lume.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI