26 mart. 2024 | 08:19

Care este al şaselea simţ în funcţie de zodie. Nativii care au o intuiţie de speriat

Horoscop
Care este al şaselea simţ în funcţie de zodie. Nativii care au o intuiţie de speriat
Al șaselea simț al lor merge în parteneriat cu creativitatea.

Când vine vorba de personalitate, obiective și compatibilitate, acestea sunt câteva dintre trăsăturile pe care astrologia le poate explica. Studiul astrelor dezvăluie și care este al şaselea simţ în funcţie de zodie, astfel încât să poată lua decizii mai bune. Citește mai departe și află despre nativii care au o intuiţie de speriat.

Astrologia explică ce este al şaselea simţ în funcţie de zodie

Atunci când vorbim despre al șaselea simț, ne referim la un concept care este folosit pentru a explica o abilitate care servește la perceperea realității cu ajutorul unor capacități care nu au nimic de-a face cu raționalitatea, ci cu senzorialul și misticul.

Astrologia, așa cum ne poate spune ce slăbiciuni ai în funcție de zodie, poate prezice care este al şaselea simţ în funcţie de zodie, dar această disciplină, apărută în Grecia la sfârșitul secolului al III-lea î.Hr., nu are nicio dovadă științifică care să o demonstreze.

La fel ca și cele cinci simțuri, gust, văz, miros, ureche și atingere, al şaselea simţ în funcţie de zodie îi plasează pe oameni în mediul înconjurător, adică îi face conștienți de ei înșiși și de ceea ce se află în jur. Este ca și cum ar avea un senzor capabil să perceapă alte persoane, energii și nu numai.

Printre cele mai cunoscute se numără clarviziunea, premoniția și intuiția. Chiar și multe povești science-fiction se bazează pe acestea pentru a crea supereroi sau personaje ieșite din comun.

Care este al şaselea simţ în funcţie de zodie

Data la care te-ai născut nu marchează doar ziua ta de naștere pentru a ști când să sărbătorești, ci și multe alte aspecte, cum ar fi semnul tău zodiacal. Acesta conține și informații cheie despre cine ești, ce domenii din viața ta poți împuternici pentru a fi cea mai bună versiune a ta, cu ce alte semne poți fi un bun partener și multe altele.

Astrologia, pe lângă predicțile despre compatibilitățile zodiilor, îți poate oferi mai multe detalii despre toate acestea și cu cât ai mai multe detalii despre momentul în care ai venit pe lume, cum ar fi ora și locul exact, cu atât mai mari revelații poți avea, cum ar fi al şaselea simţ în funcţie de zodie.

Care sunt nativii care au o intuiţie de speriat

Ceea ce indică astrologia este care este al şaselea simţ în funcţie de zodie în mod natural, dar în realitate oricine o poate poseda.  În continuare îți spunem care ar putea fi al șaselea simț al tău.

Berbec: intuiția

Sunt indivizi foarte determinați și posesivi, care au simțul înnăscut al succesului evenimentului care va urma, dar trebuie să fie mai calmi în lumea lor emoțională pentru a realiza o conectivitate puternică cu al șaselea simț.

Taur: sensibilitate

Taurul este al doilea semn al zodiacului natural cu obiceiul de a avea o gândire practică, cu picioarele bine fixate pe pământul realității în orice situație, dar are capacitatea de a simți limitele zonei de confort pentru oameni și locuri, dar de cele mai multe ori trece neobservat.

Gemeni: telepatie

Gemenii este unul dintre cele mai sociabile semne, cu o intuiție puternică care îi ghidează să se comporte în diferite tipare cu diferite persoane.

Este cel de-al șaselea simț al lor care le permite să știe cum să schimbe modul de conversație ca un vrăjitor între personalități, pentru a se adapta la temperamentul persoanelor cu care vorbesc.

Rac: empatie

Racul este al patrulea semn al zodiacului natural, care reprezintă mama, mintea și emoțiile, având ca stăpân pe Lună. Este unul dintre cele mai hrănitoare și emoționale semne zodiacale, astfel că al șaselea simț fin al lor poate detecta cea mai mică schimbare în sentimente, de la cei dragi până la persoane complet necunoscute.

Având acest al șaselea simț poate detecta cea mai mică schimbare în sentimente, de la cei dragi lor până la străini complecși. Intuitivii din zodia Rac sunt cei mai buni stâlpi emoționali care te pot citi cu ușurință și sunt întotdeauna gata să își împrumute urechile la problemele tale.

Leu: carismă

Leii sunt foarte protectori față de cei dragi, dar au un al șaselea simț al unei bune sincronizări a oricărui eveniment în avans.

Ei sunt inconștient conștienți de momentul în care trebuie să stea ca oaspete la o petrecere pentru a fi în lumina de var a atenției tuturor.

Fecioară: clarviziune

Fecioarele sunt foarte perfecționiste din fire și visează ca totul să fie așa cum au plănuit, așa că au capacitatea de a vizualiza viitoarele oportunități și viitoarele amenințări în spațiul liber, ceea ce indică faptul că se poate forma o conexiune puternică a celui de-al șaselea simț cu o abordare mai calmă față de eforturile lor.

Balanță: armonie interioară

Balanțele sunt foarte sensibile și observă chiar și cea mai mică schimbare în mediul lor fizic și emoțional. Acest fapt le activează al șaselea simț pentru a se juca de-a detectivul, supraveghindu-i pe ceilalți.

Balanțele înțeleg că nu este foarte ușor să atingi lucruri bune în viață fără compromisuri, așa că nu își întunecă negativismul judecata, ci încearcă să vadă partea bună a oamenilor chiar și atunci când al șaselea simț sau intuiția lor le trimite un avertisment interior de a nu avea încredere în ei.

Scorpion: instinct de supraviețuire

Scorpionii sunt renumiți pentru faptul că sunt misterioși și secretoși în ceea ce privește propria viață, dar îndoiala față de toată lumea este una dintre trăsăturile proeminente ale Scorpionilor, deoarece nu au încredere foarte repede în toată lumea.

Acest atribut i-a făcut să își exploateze profund al șaselea simț. Scorpionii sunt maeștri în a sesiza secretele profunde ale celorlalți, astfel încât își pot forma o părere despre oricine încă de la prima conversație și te pot plasa într-o anumită categorie din catalogul lor personal, cum ar fi cele care le plac și cele care nu le plac.

Săgetător: aventura pentru necunoscut

Ei au un al șaselea simț înnăscut care le permite să înțeleagă motivul care stă la baza oricărei situații sau să judece cu ușurință caracterul unei persoane pe baza limbajului corporal al acesteia.

Săgetătorilor le place să păstreze un mic clan de prieteni pozitivi de tipul potrivit, care posedă vibrații pozitive, pe baza celui de-al șaselea simț al lor, care este în general puternic și corect.

Capricorn: percepția timpului

Sunt nativi foarte responsabili și muncitori, care au încredere în eforturile lor. Există anumite evenimente în care Capricornii sunt capabili să vizualizeze despre ceva în avans, dar sunt reticenți în a crede în al șaselea simț al lor.

Vărsător: conexiune cosmică

Vărsătorii sunt bine cunoscuți pentru noile lor metode de invenție și inovație, care sunt rezultatul conectivității puternice a celor șase simțuri, dar acest simț nu este legat de valoarea emoțională a sinelui și a celorlalți.

Pești: conexiune spirituală

Ei urăsc orice fel de conflict, dar iubesc să trăiască în pace și armonie, cu mai mult de dăruire și mai puține așteptări de primire. Al șaselea simț al lor merge în parteneriat cu creativitatea.

Concluzie

Nu există încă niciun studiu care să asigure că există o astfel de abilitate pentru fiecare persoană, însă s-au făcut cercetări care să analizeze forme extrasenzoriale. Dar, deși astrele spun că vin vremuri grele pentru acești nativi, cel de-al șaselea simț al fiecărei zodii va fi cel care va face diferența și, în cele din urmă, le va scoate din aceste situații radicale.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
„O suspectam pe soția mea de infidelitate, dar ce am aflat a fost mult mai rău”. Un bărbat a fost în stare de șoc când a descoperit adevărul
Click.ro
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear care a marcat omenirea
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Schimbarea care urmează pentru MILIOANE de români. Marcel Ciolacu, anunț astăzi, 27 APRILIE: Se va pune în aplicare
Capital.ro
Culorile în care să te îmbraci la prima întâlnire pentru a face o bună impresie | Sunt şase nuanţe cu care poţi da lovitura
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALCUL pentru PENSIE! ACTELE care SCHIMBĂ totul
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro