Care a fost cel mai bizar accident din lume. Un motociclist a avut un șoc, în timp ce conducea liniștit pe stradă

Care a fost cel mai bizar accident din lume. Un motociclist a avut un șoc, în timp ce conducea liniștit pe stradă

Moment terifiant, un motociclist este lovit de un pacient sinucigaș care a plecat dintr-un spital și a aterizat pe el. Totul fusese prins pe camerele de luat vederi din provincia chineză Guangxi.

Care a fost cel mai bizar accident din lume

Dailymail relatează momentul unuia dintre cele mai bizare accidente din lume, în care este implicat un motociclist. Evenimentul s-a întâmplat în luna iulie, în provincia chineză Guangxi. Motociclistul a fost lovit în timp ce livra sos de soia. Aparent bărbatul sinucigaș era un pacient al spitalului în preajma căruia se afla motociclistul și a sărit de la o fereastră de la etajul trei. Ambii bărbați au supraviețuit accidentului. Cazul este în curs de cercetare.

Camerele de luat vederi au surprins momentul înfiorător în care motociclistul chnez este lovit de bărbatul care a sărit de la etaj. Motociclistul neidentificat călătorea pe un drum aglomerat din Lingshan, provincia sud-vestică a Chinei Guangxi, când a fost lovit pe neașteptate.

Care a fost cel mai bizar accident din lume. Un motociclist a avut un șoc, în timp ce conducea liniștit pe stradă
Motociclistul și accidentul surprins de camerele de luat vederi

Potrivit raportului, accidentul a avut loc în jurul orei 8:25 dimineața pe 2 iulie în fața Spitalului de Medicină Chineză din Lingshan. Bărbatul, care ar fi încercat să se sinucidă, era un pacient al spitalului din oraș. Se spune că ar fi sărit de la o fereastră, de la etajul trei al clădirii respective.

Un motociclist a avut un șoc, în timp ce conducea liniștit pe stradă

Videoclipul accidentului, difuzat pe internetul chinezesc, arăta că drumul era aglomerat în momentul accidentului. În clipa în care victima a intrat în cadru, o altă motocicletă tocmai trecuse pe lângă el. O ambulanță putea fi văzută parcată pe marginea drumului. Nefericitul motociclist a fost lovit frontal într-o fracțiune de secundă, așa cum se vede în imaginile video.

Nici el, nici alți pietoni nu par să fi observat ceva neobișnuit înainte ca bărbatul să cadă brusc. Motociclistul s-a prăbușit instantaneu, lăsându-și vehiculul întins pe mijlocul drumului.

Și pietonul care mergea lângă motociclist atunci când s-a produs accidentul a scăpat, din fericire, din accident nevătămat. Potrivit presei chineze, victima lucra la un magazin alimentar din apropiere și era pe cale să livreze sos de soia. Din păcate, ghinionul a fost de partea sa, în momentul cel mai nefericit.

Bărbatul de pe motocicletă a fost dus imediat la spital, suferind mai multe fracturi la brațul drept. Și celălalt bărbat a supraviețuit accidentului, dar a suferit răni mai grave. O anchetă în acest caz este în desfășurare pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI