Captură impresionantă a polițiștilor de la Brigada Antitero. Câte kilograme de canabis au găsit în autoturismul unui bărbat

Captură impresionantă a polițiștilor de la Brigada Antitero. Câte kilograme de canabis au găsit în autoturismul unui bărbat
1 kilogram de canabis, găsit în autoturismul unui bărbat

Polițiștii de la Brigada Antitero au organizat un flagrant pe DN1. Oamenii legii au oprit autoturismul unui bărbat, alături de care se mai aflau două tinere. Cantitatea de droguri găsită în mașina acestuia este una mare, iar bărbatul riscă acum să ajungă după gratii.

Ce cantitate de droguri au găsit în mașină

Flagrantul organizat de oamenii legii a avut loc pe DN1, pe raza localității Bărcănești, județul Prahova. În autoturismul bărbatului a fost găsit peste un kilogram de canabis. Marfa ar fi trebuit să ajungă la consumatorii de droguri din Ploiești, și nu numai. În urma anchetei, polițiștii au efectuat o serie de percheziții domiciliar.

Oamenii legii au descins la șase adrese diferite, acolo unde au găsit atât canabis, cât și cocaină. De asemenea, au confiscat sume mari de euro, lei și franci elvețieni. Membrii grupării aveau vârste cuprinse între 22 și 38 de ani. Aceștia au fost reținuți și urmează să fie prezentați în fața unui judecător, cu propunerea de arestare preventivă.

5 kilograme de amfetamină ridicate în urma unor percheziții

În cursul zilei de joi, 10 februarie, polițiștii au descins în 20 de locații din Timiș și Gorj, pentru a pune capăt unei rețele de traficanți care vindeau droguri în județul Timiș. În urma acestora, 15 persoane au fost aduse la audieri, iar 10 dintre ele au fost arestate preventiv. La finalul perchezițiilor, oamenii legii au confiscat o cantitate mare de droguri.

„În urma celor 20 de percheziții efectuate ieri, 10 februarie, polițiștii au ridicat în vederea confiscării, 5,2 kg de amfetamină, 246 de comprimate de ecstasy, 110 g de cocaină, 800 g de canabis, 8.000 de euro, 8.000 de lei și cântare de precizie”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Potrivit polițiștilor din Timiș, persoane arestare sunt ar fi distribuit MDMA, amfetamină și canabis.

Captură uriașă de canabis în Fălticeni

Polițiștii și procurorii DIICOT Suceava au prins în flagrant delict un bărbat care avea asupra sa un colet ce conținea 10 kilograme de canabis, potrivit IGPR. Oamenii legii sunt de părere că pachetul ar fi venit din Spania și urma să fie distribuit consumatorilor de droguri din județ.

De asemenea, procurorii DIICOT au efectuat și o serie de percheziții. În urma acestora, polițiștii au confiscat 20 de kilograme de canabis. Valoare unei asemenea de cantități de droguri se ridică la aproximativ 600.000 de lei. Totodată, au mai ridicat un dispozitiv folosit pentru mărunțirea drogurilor.

Procurorii au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, iar instanța a decis, ulterior, arestarea lui preventivă. Acum, tânărul este acuzat de trafic de droguri de risc ridicat.