Cântărețul român care a ajuns la spital din cauza Covid: ‘Nu mai luați masca în bătaie de joc’

Cântărețul român care a ajuns la spital din cauza Covid: ‘Nu mai luați masca în bătaie de joc’
Cantaretul care a ajuns la spital din cauza covid

Unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică de petrecere din România a ajuns la spitalul Victor Babeș din Capitală, trăgând un semnal de alarmă pentru toți românii. Cine este artistul care-i îndeamnă pe cetățeni să fie responsabili și să poarte masca.

Cine este manelistul care a ajuns la spital din cauza COVID

Clipe de coșmar pentru Costel Biju. Faimosul cântăreț de manele a ajuns la spital din cauza virusului COVID-19. Celebrul lăutar s-a pozat pe patul de spital și a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care le atrage atenția tuturor pentru a se proteja purtând masca de protecție.

Costel Biju a ajuns la spitalul de boli infecțioase Victor Babeș, acolo unde și-a sfătuit urmăritorii de pe Instragram să fie responsabili, apelând la spiritul civic al fiecăruia. Manelistul îi îndeamnă pe români să poarte masca de protecție în spațiile închise și în aer liber. Cu toate acestea, controversatul cântăreț nu a confirmat că ar fi fost infectat cu temutul coronavirus.

„Nu mai luați masca în bătaie de joc. #protejativacatmaiavetitimp♥️♥️”, este mesajul scris de Costel Biju pe Instagram, în timp ce se află într-o rezervă de spital.

De când se tot „ceartă” cu Tzancă Uraganu în mediul online, Costel Biju a căpătat multă notorietate pe rețelele sociale, acolo unde schimburile sale de replici cu al său coleg de breaslă fac deliciul publicului.

Adevărul din spatele certurilor dintre Costel Biju și Tzancă Uraganu

Recent, pe TikTok, Tzancă Uraganu și-ar fi exprimat părerea sinceră despre melodiile lui Costel Biju, criticând melodiile prietenului său. Realitatea este că cei doi maneliști se înțeleg foarte bine și au o relație extrem de strânsă, motiv pentru care își permit asftel de glume reciproce.

„Ce piesă proastă a putut să scoată Biju, aia cu cică Johnny Nebunu’. Bă, nu mai scoate piese de-astea proaste, fii și tu mai serios!”, a spus Tzanca Uraganu pe rețeaua TikTok.

Tzanca Uraganu, luat la ochi de cei de la ANAF

Chiar dacă pozează într-un milionar excentric, Tzanca Uraganu nu ar avea niciun bun trecut pe numele său și nu ar avea nicio sursă de venit trecută, din punct de vedere legal.

Manelistul, pe numele său adevărat Andrei Velcu, a fost chemat din nou în instanță pentru că nu și-a plătit nicio amendă contravențională.

Autoritățile locale din comuna prahoveană Bucov au cerut înlocuirea amenzii cu munca în folosul comunității, deoarece sancțiunea nu a fost plătită în decurs de  30 de zile. Așadar, oficialii de la ANAF nu pot executa silit un cetățean care nu dispune de bunuri proprii și nu are venituri stabile.