Cântărețul din România care a intrat în mega-scandal cu mama lui: „Idioato. Jegoaso”

Cântărețul din România care a intrat în mega-scandal cu mama lui: „Idioato. Jegoaso”
Cantaretul din Romania care a intrat in mega-scandal cu mama lui

Au trecut mai bine de 17 ani de când Liviu Vasilică, unul dintre cei mai mari interpreți de muzică populară ai României, s-a stins din viață. Conflictele dintre Florin, fiul regretatului cântăreț, și mama acestuia nu s-au atenuat, ba din contră. Ce cuvinte grele i-a aruncat Florin Vasilică celei care i-a dat viață.

Scandal uriaș între Florin Vasilică și mama lui

Fiul renumitului interpret de muzică populară Liviu Vasilică este în război cu mama lui. De când tatăl său a trecut la cele sfinte, Florin Vasilică și femeia care i-a dat viață sunt într-o continuă bătălie pe drepturile de autor ale regretatului artist.

Recent, FlorinVasilică a răbufnit pe rețelele sociale, acolo unde a aruncat cuvinte dure la adresa mamei sale, pe care a jignit-o, fără a se gândi la urmări. Florin a luat foc în momentul în care fosta soție a regretatului cântăreț Liviu Vasilică i-ar fi cerut cheile de la casa proprie.

„Deci, nesimțita de maica-mea îmi zice că nu are cheie de la casa mea, casa mea muncită și cumpărată de mine. Păi eu nu am cheie de la casa părinților mei, că a avut ea grijă să nu am. Idioato, nu există pe lumea asta mamă ca tine! Jegoaso!”, a fost mesajul pe care i l-a transmis Florin Vasilică mamei lui.

Postarea a dispărut după câteva ore, semn că artistul a reflectat asupra cuvintelor spuse și a decis că este cel mai bine să nu lase asemenea jigniri în mediul online. Mesajul lui Florin Vasilică strânsese 80 de reacții și 40 de comentarii din partea internauților.

„Tata mi-a insuflat tot ceea ce trebuia!”

Liviu Vasilică a murit în data de 19 octombrie 2004, în urma complicațiilor suferite din cauza unei boli incurabile care l-a măcinat. Acum câeva luni de zile, Florin Vasilică, fiul regretatului artist, a vorbit despre moștenirea culturală a tatălui și cum face tot posibilul ca să-i ducă numele și muzica mai departe.

„Nu o să neg faptul că eu mi-am dat seama cu câteva zile înainte ce o să se întâmple cu tata, că șansele vor fi minime, nu știam foarte bine ce se va urma. Mi-am dat seama că va trebui să duc mai departe tot ce a făcut el, să aduc aminte de el, să nu fie dat uitării așa cum noi românii avem obiceiul să dăm uitării valorile pe care le-am pierdut.

Tata mi-a insuflat tot ceea ce trebuia să-mi insufle el, astfel că în momentul în care s-a produs șocul pe care l-am trăit, după aceea am știut exact ceea ce aveam de făcut deoarece și-a așezat lucrurile foarte bine în timpul vieții”, a declarat Florin Vasilică, la Antena Stars, acum 3 luni.

Liviu Vasilică a decedat la 54 de ani, în data de 19 octombrie 2004, după o luptă grea cu o boală incurabilă. Fiul artistului, Florin, are 38 de ani și este căsătorit cu frumoasa Mădălina, cea care i-a dăruit un fiu pe nume Daniel, care astăzi are vârsta de 20 de ani.