Cântărețul celebru din România pe care Alina Ceușan l-ar fi luat de soț. Surpriză uriașă pentru fani: ”Are carismă și tot ce înseamnă”

de: Corina Oprea
01 09. 2023

Alina Ceușan a făcut declarații impresionante, cu care a surprins pe toată lumea. Vedeta a răspuns celor mai picante întrebări și a făcut declarații la care nimeni nu se aștepta. Influencerița a dezvăluit cu cine s-ar fi căsătorit dacă nu era deja măritată. Bărbatul este unul celebru!

Cu cine s-ar fi căsătorit Alina Ceușan

Alina Ceușan a fost invitată la Sosurile Picante în platoul lui Cătălin Măruță. Influencerița a răspuns la aproape toate întrebările adresate de Măruță, fiind foarte sinceră, mai ales când a fost întrebată ce lucruri o deranjează la prietena ei de suflet, Carmen Grebenișan, dar și cu cine s-ar fi căsătorit, dacă nu era deja măritată.

Printre altele, vedeta a anunțat și faptul că va fi prezentatoare la un reality show numit ”Love Island”, care va fi difuzat pe ProTv.

Influencerița este o femeie foarte asumată, care nu se ascunde după perdea și îi place să fie sinceră atunci când este nevoie. Cătălin Măruță și-a dorit să afle detalii intime despre ea și a primit exact ce căuta.

Întrebată cu ce bărbat celebru s-ar fi căsătorit dacă nu era deja așezată la casa ei, nu a stat pe gânduri și a mărturisit: Răzvan Fodor. Consideră că este un bărbat perfect, care a fost înzestrat cu cele mai frumoase calități.

”Hai că e un bărbat mișto…Nu puteți zice că nu e mișto, are carismă și tot ce înseamnă…”, a spus Alina Ceușan.

Câți bani câștigă Alina Ceușan din mediul online

Prezentatoarea celui mai așteptat show al toamnei, „Love Island”, a vorbit chiar și despre situația sa financiară. Vedeta a recunoscut ce sume încasează din activitatea sa în mediul online și nu sunt deloc de ignorat.

Doar pe platoul emisiunii „La Măruță”, Alina Ceușan a dezvăluit un aspect complet surprinzător. Fără să ezite, ea a admis că venitul lunar mediu pe care îl obține din activitățile online este de 15.000 de euro.

Alina a dezvăluit că, în opinia sa, o altă creatoare de conținut din România, Ioana Grama, se încadrează în categoria persoanelor care doresc să primească totul gratuit.

Prezentatoarea de la Love Island a menționat numele Ioanei Grama atunci când a fost întrebată să ofere numele unui influencer despre care crede că are așteptări permanente de a primi lucruri în mod gratuit.

„E o persoană nehotărâtă, întârzie și de multe ori prea empatică și asta nu o ajută. E vorba despre o persoană dragă mie, sigur nu se va supăra. E vorba despre Carmen Grebenișan. Uite îți dau exemplu, suntem pe un hol și vrem să mergem undeva, în 5 minute spune ”Mergem la petrecere? Mai bine nu mai mergem..De fapt, ar fi fost frumos, hai să mergem”, spune vedeta.