Cântăreț, părăsit de iubită înainte de nuntă! Ce făcea ea, de fapt, când el se ducea la studio să înregistreze piese

Clipe grele pentru un cunoscut cântăreţ din România! Acesta a fost părăsit de iubită înainte de nuntă, spre surprinderea tuturor. Ce făcea femeia când el era în studio?!

Cântăreţul Gabriel Dumitru, părăsit de iubit chiar înainte de nuntă

Cunoscutul interpret de muzică populară a anunţat că iubita l-a părăsit, în ciuda faptului că cei doi urmau să se căsătorească anul acesta. Gabriel Dumitru a povestit că motivul despărţirii a fost infidelitatea femeii pe care a iubit-o atât de mult. Se pare că evenimentul care era menit să reprezinte cel mai frumos moment din viaţa lor s-a anulat.

“Nu mai urmează să mă căsătoresc anul acesta, pentru că mândra pe care eu o avem a hotărât să ne despărțim. Făcusem listele cu invitați, stabilisem și vreo două, trei locații pe care trebuia să le alegem”, a povestit artistul la „Acces Direct de Weekend”.

Deşi este un tânăr chipeş şi cu bani în conturi, acesta a fost înşelat. Cântăreţul a mai povestit că, în timp ce el era plecat în turneuri sau înregistra piese  în studio, cea care urma să îi fie soţie pentru toată viaţa l-a trădat.

“Am avut un turneu, am plecat aproape două luni de zile. Am fost singur cu colegii mei și m-am trezit cu niște mesaje destul de dubioase pe care nu le-am înțeles. Că o înșel, că nu sunt corect față de ea, că stau cu colegele mele. O gelozie pe care eu nu am înțeles-o niciodată. Ulterior am aflat că a avut o altă aventură și am suferit”, a mai spus el la Antena 1.

Cântăreț, părăsit de iubită înainte de nuntă! Ce făcea ea, de fapt, când el se ducea la studio să înregistreze piese
Cântăreț, părăsit de iubită înainte de nuntă! Ce făcea ea, de fapt, când el se ducea la studio să înregistreze piese

Gabriel Dumitru a slăbit peste 60 de kilograme

Dacă în urmă cu câţiva ani, interpretul de muzică populară cântarea 142 de kilograme, acesta a reuşit, cu ajutorul unei intervenţii chirurgicale şi tăriei de caracter, să ajungă la 80 de kilograme.

“Activez în muzică populară de zece ani şi am avut 142 de kilograme la 1,88 metri înălțime. Acum cinci ani, eram diagnosticat cu obezitate morbidă de gradul al treilea. La 23 de ani m-am apucat de slăbit pentru că înainte de asta toţi realizatorii din muzica populară mă tăiau de pe listă din cauza imaginii.

Deși am câştigat o mulţime de premii, îmi spuneau că nu încap pe ecranul televizoarelor și că trebuie să arăt bine ca să mă poată invita la emisiuni. Aşa că m-am ambiţionat, mi-am micșorat stomacul chirurgical şi am eliminat excesul de piele din zona sânilor, cu ajutorul ginecomastiei”, a povestit acesta pentru Click.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI