Cântăreața din România care se căsătorește în 2023! Speră ca a treia oară să fie cu noroc (exclusiv)

Cântăreața din România care se căsătorește în 2023! Speră ca a treia oară să fie cu noroc (exclusiv)
Ce cantareata de la noi face nunta pentru a treia oara

S-a aflat care este cântăreața din România care se căsătorește în 2023. După două căsătorii ratate, vedeta speră ca a treia oară să fie cu noroc. Așadar, despre ce cântăreață celebră este vorba, vedeți în rândurile de mai jos.

O cântăreață de la noi care a mai avut două mariaje face nuntă. Despre cine este vorba

Vedeta care are deja două mariaje ratate este Maria Constantin, iar acum speră că al treilea va fi de bun augur. Fosta soție a lui Marcel Toader se va căsători în 2023, pentru că are agenda plină de evenimente și nu își permite să decline ofertele, mai ales după lunga perioadă de pandemie, când nu a avut deloc concerte.

“Sunt sănătoasă, fericită, asta e tot ce contează. Da, se aude că bat clopote de nuntă, dar mai este până la anul, noi vrem să facem nunta în cursul săptămânii și atunci mai avem timp, găsim sala liberă, lăutari, de toate”, a declarat, pentru Impact.ro, Maria Constantin.

Maria Constantin face nuntă mare

Inițial, Maria Constantin s-a gândit să facă un eveniment restrâns, însă a renunțat la idee, iar nunta de anul viitor va fi una mare. De asemenea, cântăreața se mai gândește dacă va cânta la popria nuntă sau nu. Se bazează mai mult pe colegii de scenă care vor veni la nunta ei pentru a întreține atmosfera.

„Nu știu dacă voi cânta neapărat, pentru că am atâția colegi care vor veni să fie alături de mine, încât nu știu dacă o să am timp să cânt la nunta mea. O să chem toți prietenii și cum prietenii sunt mulți…

Maria Constantin vrea să-i cânte la nuntă și Adrian Minune

Ne dorim foarte tare să vină Adrian Minune, care oricum va fi prezent pentru că este și prietenul nostru de familie, îmi doresc să vină Viorica de la Clejani pe care o iubesc, e sufletul meu, mi se pare cea mai tare, o să vină colegi de-ai mei.

Important este că vor fi oameni cu care suntem pe aceeași lungime de undă. La anul va fi nunta, pentru că anul acesta am foarte multe evenimente, încât nici nu știu cum o să le onorez pe toate”, a mai spus Maria Constantin conform sursei citate mai sus.

Maria Constantin mai vrea un copil

Chiar dacă nu a cumpărat-o, Maria Constantin știe exact cum va arăta rochia de mireasă, pe care și-o va comanda în apropierea frumosului eveniment. Nu în ultimul rând, Maria Constantin a anunțat că vrea să mai facă un copil cu cel care o va duce la altar, artista mai având un băiat de 13 ani din prima căsătorie.