29 nov. 2022 | 13:30

Cântăreaţa de muzică populară care face furori pe internet cu felul în care arată. Imaginile apreciate de mulţi români. Foto

Monden
Cântăreaţa de muzică populară care face furori pe internet cu felul în care arată. Imaginile apreciate de mulţi români. Foto
Cantareata de muzica populara care face furori pe internet cu felul in care arata. Imaginile apreciate de multi romani. Foto

Este considerată una dintre cele mai frumoase și apreciate interprete de muzică populară din România. Are o carieră strălucitoare și o familie fericită. Tânăra artistă are un trup de invidiat, chipul unei păpuși și vocea duioasă ce alină chiar și cele mai dure persoane. Despre cine este vorba.

Cum arată Codruța Sanfira Filip în costum de baie

Codruța Sanfira Filip este, fără îndoială, una dintre cele mai apreciate și talentate artiste de muzică populară din România.

Frumoasa cântăreață a muncit din greu pentru a ajunge astăzi una dintre cele mai reputate soliste de muzică populară de la noi din țară, având milioane de fani care o susțin în toate colțurile țării.

Codruța Sanfira și soțul ei, Valentin, formează un cuplu de mulți ani, iar, recent, cei doi artiști au decis să-și unească destinele. Vedeta este extrem de activă pe rețelele sociale, acolo unde-și ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei de zi cu zi.

Fie că postează fotografii de la concerte, din vacanță sau din sânul familiei, Codruța Sanfira arată senzațional de fiecare dată, fără nicio excepție.

La 25 de ani, artista posedă atuuri fizice evidente, care atrag atenția urmașilor lui Adam. Codruța Sanfira are un trup sculptat, forme de fotomodel și un zâmbet de starletă de la Hollywood, după cum se poate observa și în galeria foto de mai sus.

Superba solistă cochetează cu aparatul de fotografiat, având mare grijă de imaginea sa. Cu toate acestea, în spatele acelui zâmbet de revistă se ascunde o fată care a luptat și a muncit din greu pentru a avea cariera de care se bucură astăzi.

„Provin și eu tot dintr-o familie modestă!”

Codruța Sanfira Filip a mărturisit, în cadrul podcastului Mirelei Vaida, că părinții ei au făcut multe sacrificii pentru ca fata lor să-și poată îndeplini visurile.

Artista se simte extrem de norocoasă și este recunoscătoare pentru faptul că a fost mereu sprijinită de către cei dragi, specificând faptul că provine dintr-o familie cu posibilități materiale modeste.

„Când povestește (despre copilăria partenerului său – n.r.), mă gândesc cumva și la părinții mei care au făcut mereu tot posibilul să îmi ofere tot ce am avut nevoie.

Și îmi dau seama că părinții mei au făcut atât de multe sacrificii ca mie să nu îmi lipsească nimic… Provin și eu tot dintr-o familie modestă”, a spus Codruța Sanfira, în podcast-ul Mirelei Vaida.

Citește și Interpreta de muzică populară surprinsă în costum de baie. A făcut furori, până şi Iulia Albu a lăudat-o

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Capital.ro
Noi norme privind încălcarea regulilor de circulație în străinătate. Șoferii care încalcă regulile de circulație vor fi depistați mai ușor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
POȘTA face ANUNȚUL! PENSIILE vor fi PLĂTITE. DATA exactă
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro