Interpreta de muzică populară surprinsă în costum de baie. A făcut furori, până şi Iulia Albu a lăudat-o

Interpreta de muzică populară surprinsă în costum de baie. A făcut furori, până şi Iulia Albu a lăudat-o
Interpreta de muzica populara surprinsa in costum de baie. A facut furori, pana si Iulia Albu a laudat-o

Una dintre cele mai frumoase cântărețe de muzică populară din România a dat dovadă de curaj impresionant la Splash! Vedete la apă. În cadrul emisiunii de la Antena 1, șatena a sărit de la platforma de 10 metri, fără să știe să înoate. Cum arată diva în costum de baie. Soțul ei este un bărbat tare norocos.

Cum arată artista Codruța Sanfira în costum de baie

Codruța Sanfira este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară din România. Recent, frumoasa cântăreață a acceptat provocarea celor de la Antena 1 de a participa la emisiunea Splash! Vedete la apă, acolo unde și-a impresionat fanii.

Soția lui Valentin Sanfira s-a urcat pe platforma de 10 metri, de unde a sărit în bazinul cu apă, fără să știe să înoate. Frumoasa șatenă a fost aplaudată, inclusiv de Iulia Albu, pentru curajul de care a dat dovadă.

Deși nu a avut cea mai bună săritură, îndrăzneala și curajul au triumfat asupra performanței. Valentin Sanfira i-a transmis un mesaj emoționant alesei inimii sale.

„E cel mai curajos om și cel mai frumos om, îi mulțumesc că m-a lăsat să fac parte din viața ei. Sunt mândru de tine în orice moment al vieții și în orice moment ești o învingătoare. Te iubesc din tot sufletul”, este dedicația pe care Valentin Sanfira i-a făcut-o soției lui.

Apariția Codruței Sanfira la Splash! Vedete la apă nu a fost trecută cu vederea. Superba interpretă de muzică populară a ales să poarte un costum de baie întreg, cu un imprimeu colorat, menit să capteze atenția privitorului.

Vestimentația i-a scos în evidență silueta armonioasă și trupul de adolescentă, Codruța Sanfira optând pentru un costum viu colorat, cu vedere la abdomenul său lucrat.

Cum au felicitat-o jurații

Înainte să sară de la platforma de 10 metri, Bobo, antrenorul său, a încurajat-o din toate puterile sale. De asemenea, sportivul a lăudat curajul vedetei de la Splash! Vedete la apă. Nea Marin și Iulia Albu au felicitat-o pe solistă pentru ambiția de care a dat dovadă.

„A fost o săritură foarte frumoasă. Concurent mai curajos ca tine n-am văzut”, i-a spus antrenorul.

Cât privește săritura pe care artista a făcut-o, din punct de vedere tehnic, jurata Clara Gherase a observat cât de emoționată a fost cântăreața, în momentul în care s-a desprins de pe platformă.

„Nu a fost o săritură foarte reușită, dar nici foarte rea. Nu ai avut o despindere perfectă de pe platformă, ai pășit. Să nu știi să înoți, dar să te duci la 10 metri este wow. Ai fost puțin panicată și puțin aplecată”, i-a spus Clara Gherase Codruței Sanfira.

Urmăriți Playtech.ro și pe