Candidat la alegerile prezidențiale 2019, dispărut de 36 de ore. Reacția soției când a aflat că bărbatul e de negăsit

Candidat la alegerile prezidențiale 2019, dispărut de 36 de ore. Foto: mediafax.ro

Românii sunt așteptați la vot, în data de 10 noiembrie 2019, iar un candidat la alegerile prezidențiale este așteptat acasă de soție. Bărbatul, dispărut de 36 de ore. Poliția în caută. Reacția femeii când a aflat că este de negăsit e surprinzătoare.

Candidat la alegerile prezidențiale 2019, dispărut de 36 de ore

Primul tur în cazul alegerilor prezidențiale 2019 va avea loc pe 10 noiembrie. Încă puțin și se apropie ora adevărului. Până atunci, un candidat este de negăsit. Este vorba de Ninel Peia, din partea Neamului Românesc, care a dispărut, la Cluj, cu trei zile înainte de scrutin.

Candidat la alegerile prezidențiale 2019, dispărut de 36 de ore. Reacția soției când a aflat că bărbatul e de negăsit
Ninel Peia, candidat din partea Partidului Neamului Românesc

Oficialul a ieșit din hotelul în care era cazat, în noaptea de miercuri spre joi, la ora 1.00, și a plecat pe jos, fiind îmbrăcat în costum și având asupra lui o borsetă. Din acel moment, nu a mai fost de văzut, iar poliția și familia îl caută. Surse din sistemul juridic au explicat că, potrivit legii, ofițerii SPP trebuie să asigure paza candidaților numai în timpul activităților de campanie.

”Beneficia de mașină, șofer și ofițer de protecție din partea SPP, însă numai pentru activități de campanie”

„Ofiţerii SPP l-au lăsat seara în faţa hotelului din Cluj în care era cazat. La ora 1.17, în noaptea de miercuri spre joi, Ninel Peia a ieşit din hotel, potrivit imaginilor video. Era îmbrăcat în costum, avea o jachetă şi o borsetă. A plecat pe jos, pe trotuar.

Nu a mai revenit în hotel, nu a mai fost de găsit. Îl caută Poliţia, familia şi echipa de campanie, ancheta e în curs. Potrivit legii, Ninel Peia beneficia de maşină, şofer şi ofiţer de protecţie din partea SPP, însă numai pentru activitățile de campanie”, au explicat surse judiciare pentru Adevărul. 

Reacția soției când a aflat că bărbatul e de negăsit

Toate ca toate, dar reacția soției lui este de neprețuit. După ce cazul lui Peia a fost prezentat și de Mihai Gâdea, la Antena 3. Întrebată de jurnaliștii postului TV despre dispariția partenerului său, femeia a spus calm: ”Nu vă îngrijorați, dispare des”.

Cine este Ninel Peia?

Peia a fost parlamentar în perioada 2012-2016, din partea PSD. Acum, candidat la alegerile prezidențiale din partea Partidului Neamului Românesc. Ca deputat, oficialul a depus în Parlament un proiect de lege care propunea ca predarea educației intime fără acordul scris al părinților să fie pedepsită cu închisoarea, spunând că ”în școlile copiilor noștri se introduc, pe ascuns, pornografia și prozelitismul LGBT”.

Cât despre candidatura din acest an, mesajul lui pentru prezidențiale este: „Un Preşedinte ca NICIUNUL! Ajutaţi-mă să pot spune adevărul! Toţi pentru Ţară! Nici Unul pentru Sine! Suntem români şi punctum! Sus Patria! Aşa să ne ajute Dumnezeu! Ninel PEIA – Preşedinte Partidul Neamul Românesc”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI