Când va naște Vlăduța Lupău. Artista a făcut marele anunț

Când va naște Vlăduța Lupău. Artista a făcut marele anunț
Femeile care suferă în tăcere de „boala a secolului la femei”

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii, deoarece mai are puțin li va deveni mămică pentru prima dată. Emoțiile sunt extrem de mari pentru artistă și soțul ei, fotbalistul Adi Rus. Celebra interpretă de muzică populară tocmai a făcut anunțul mult așteptat de fani. Când își va aduce pruncul pe lume.

Vlăduța Lupău mai are puțin și naște primul său copil

Vlăduța Lupău și Adi Rus numără săptămânile până când își vor ține fiul, pentru prima dată, în brațe. Frumoasa cântăreață trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale.

Cu toate acestea, bruneta nu poate evita îngrijorarea pe care o simte orice viitoare mămică, aceea ca totul să decurgă conform planului, iar cel mic să vină pe lume sănătos și voinic.

Prin urmare, Vlăduță Lupău are mare grijă de sănătatea sa și frecventează des cabinetul medicilor, pentru a se asigura că sarcina nu întâmpină niciun fel de probleme, iar totul să fie pus la punct pentru venirea pe lume a copilului ei.

Solista le-a povestit, cu emoție și entuziasm, prietenilor săi virtuali că a început numărătoarea inversă, semn că cel mic va veni pe lume cât de curând.

„Începem numărătoarea inversă……știu că această perioadă poate fi doar o dată în viață… așa că mă bucur de ea, chiar dacă îmi aduce și cele mai multe griji. E firesc! Sunt o mulțime de întrebări și de lucruri noi pe care le traiesc.

Dar…mai știu și că este cel mai mare dar ceresc să porți și să simți în pântecele tău un suflet…iar la vremea dată să-l aduci pe lume…Abia te aștept, micuțule!”, a scris emoționată Vlăduța Lupău pe contul ei de Instagram.

Ce pofte de gravidă a avut Vlăduța Lupău

De asemenea, Vlăduța Lupău spune că nu a avut cine știe ce pofte extravagante de graviduță, deși a mărturisit că i-ar fi plăcut să-și „terorizeze” partenerul de viață cu asemenea cerințe buclucașe. Cu toate acestea, artista a dezvăluit că a mâncat foarte multă mâncare de tip fast-food și murături.

„Mi-ar fi plăcut să am și eu, să-mi terorizez soțul, însă nu prea am avut… Așa, chestii normale. Supă de găluște, care oricum era printre preferatele mele, McDonalds …

Eu, care înainte nu mâncam aproape deloc, acum am mâncat pentru cinci ani, Fanta de struguri și puține murături, pofte normale, nu?”, a povestit Vlăduța Lupău, în exclusivitate pentru viva.ro.