13 dec. 2023 | 14:18

Când va îmbrăca Lidia Buble rochia de mireasă? Artista ne-a dezvăluit detalii neștiute din viața personală: “Dacă insistă” VIDEO EXCLUSIV

Monden
Când va îmbrăca Lidia Buble rochia de mireasă? Artista ne-a dezvăluit detalii neștiute din viața personală: “Dacă insistă” VIDEO EXCLUSIV

Când vine vorba despre viața personală, Lidia Buble a preferat dintotdeauna să fie cât mai discretă, căci nu a scos la iveală amănunte din intimitate, lăsând internauții, de cele mai multe ori, sub semnul întrebării. De data aceasta, cântăreața și-a făcut apariția la unul dintre cele mai importante evenimente mondene din Capitală și ne-a oferit detalii exclusive despre pasul cel mare. Artista a fost mai deschisă ca niciodată întrebărilor și nu a ezitat să lămurească situația, dacă va îmbrăca sau nu rochia de mireasă.

Lidia Buble preferă să petreacă timp acasă, în loc să iasă în oraș!

De cele mai multe ori, vedeta nu a fost prezentă la evenimentele mondene organizate, dar ne-a oferit explicația. Lidia Buble preferă să își petreacă timpul liber acasă, în compania celor dragi. În exclusivitate pentru Playtech Știri, vedeta ne-a oferit mai multe detalii în privința acestei alegeri:

“O să mă vedeți foarte rar pe la evenimente. Nu știu dacă să zic “din păcate” sau “din fericire”, chiar dacă sunt o persoană foarte prietenoasă și iubesc maxim oamenii, dar eu am foarte rar momente de pauză, să am momente când pur și simplu să stau acasă.

Din păcate, sunt foarte departe de casa mea, de casa părintească din Ardeal și încerc, măcar, prin telefon să vorbesc cu ei sau gătesc ceva bun și mă uit la un film sau chiar îmi chem surorile la mine, dacă dă Dumnezeu.

Cu unele dintre surorile mele mă văd mai des, cu altele mai rar, dar, de exemplu, în seara asta, una dintre ele mă așteaptă acasă, iar eu stau ca pe ace. Abia aștept să merg acasă! Oricum le văd foarte rar și mă simt ca o mamă care își lasă puii acasă. Deși, sunt mai mică decât două dintre ele și mai mare decât alte două, am impresia că sunt responsabilă și am grija de mamă.

Am impresia că doar eu le pot proteja, le pot apăra.”, ne-a declarat Lidia Buble, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Lidia Buble este gata de măritat! Când va îmbrăca rochia de mireasă: “O să aveți invitație”

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a încercat de mai multe ori să își refacă viața. După mai multe încercări, artista l-a întâlnit pe Horațiu Nicolau, un om de afaceri în vârstă de 62 de ani, iar de atunci , artista radiază de fericire. Vedeta ne-a oferit detalii despre noua pasiune: gătitul și ne-a spus că este “gata de măritat”!

Citește și: Viviana Sposub a trăit clipe înfricoșătoare în SUA, dar ia în considerare să se mute din România. Ce a pățit în Los Angeles VIDEO EXCLUSIV – Playtech Știri

“Mai des, mă puteți găsi în magazinele de veselă. Nu știu ce m-a apucat, dar am o pasiune nebună pentru bucătărie, în ultima perioadă. În ultima perioadă gătesc mult, doar atunci când sunt acasă, că de cele mai multe ori sunt plecată din țară.

Mă bucur că s-a lipit pasiunea și de mine, că toate surorile mele găteau fel de fel de preparate, eu știam doar ouă prăjite și alea erau zdrențuite.

Acum m-am specializat. Fac ciorbe, supe, tocănițe, aproape orice. Nu gătesc mâncare cu carne, pentru că nu prea mănânc carne. Nu sunt vegană, am încercat, dar nu se lipește de mine. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie să insiste și reușește să mă convingă, o să fac mâncare și cu carne.

Când va vrea Dumnezeu, mă veți vedea în rochie de mireasă, dar deocamdată nu este cazul. O să aveți invitație, cu siguranță!”, ne-a mai spus vedeta, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citește și: Sacrificiul pe care îl face Dani Oțil dimineața, înainte de emisiune. Gabriela Prisăcariu dă din casă VIDEO EXCLUSIV – Playtech Știri

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Pensia lui Isărescu s-a dublat. Venitul guvernatorului BNR, uriaș
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Se confiscă banii românilor. S-a dat lege pe 10 mai: Direct la pușcărie, indiferent de sumă!
Capital.ro
Horoscop 13-19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Peştii au fericire şi succes, Berbecii renasc şi au dorinţă de libertate
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro