Când va avea loc nunta Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda. Fosta soție a lui Marcel Toader a ales cu grijă locația

Gabriela Cristea s-a decis când va face nunta! Tavi Clonda se va căsători religos cu frumoasa rezentatoare de televiziune. După ce a devenit mamă pentru a doua oară, Gabriela a început să pună la punct toate detaliile pentru cununie.

Gabriela Cristea se va căsători cu Tavi Clonda pe 24 august

Proaspeții părinți a doi copii au decis că se vor căsători pe data de 24 august, într-un loc în care nu se așteptau prea mulți. Recent, viitoarea mireasă a fost extrem de emoționată la probele pentru rochia de mireasă. Cu toate că Tavi și Gabriela au spus da în fața ofițerului stării civile în urmă cu mai mulți ani, în fața Domnului nu au decis când să fie momentul potrivit. Acum, după ce frumoasa prezentatoare a născut pentru a doua oară, au hotărât că este clipa perfectă pentru binecuvântarea pe care urmează să o primească la biserică.

”Nu e o vorba despre o nuntă așa…mare, e doar cununie religioasă, va fi o petrecere restrânsă, cu familia și câțiva prieteni, în jur de 40 de persoane. Am vrut să facem separat cununia noastră religioasă și botezul fetiței, pentru ca fiecare să aibă data lui. Gabriela are în lucru rochia de mireasă și nu vrea să o văd până în ziua nunții”
Tavi Clonda (sursa: libertatea.ro)

Când va avea loc nunta dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda?
Când va avea loc nunta dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda?

De ce meniu vor avea parte invitații?

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ales să facă o nuntă mai intimă, alături doar de cei apropiați. În acest context, este clar că au avut cum să aleagă meniul pe gusturile fiecăruia. Petrecerea se va ține după slujba religioasă la vila familiei din Otopeni.

Meniul de bază este: bufet. Toată lumea are liber să-și aleagă ce bucate dorește să servească. Nici bine nu se odihnesc de pe ringul de dans că vine botezul fetiței cele mici. Thea Iris Selena va avea abotezul peste două săptămâni. Acesta va fi mult mai fastuos decât nunta părinților săi, având peste 100 de persoane invitate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI