05 oct. 2024 | 17:37

„Când soția și amanta devin prietene”: Fosta iubită a lui Ghenu, reacție acidă la adresa Lorei. A trecut sau nu Doinița Oancea peste despărțire?

Monden
„Când soția și amanta devin prietene”: Fosta iubită a lui Ghenu, reacție acidă la adresa Lorei. A trecut sau nu Doinița Oancea peste despărțire?
Doinita Oancea, mesaj taios pe internet

Fosta iubită a lui Ionuț Ghenu a avut o reacție subliminală înainte de nunta Lorei. Doinița Oancea a postat un videoclip cu un mesaj neașteptat în mediul online!

Ce a putut să scrie Doinița Oancea înainte de nunta Lorei

Relația dintre Lora și Ionuț Ghenu a fost, încă de la început, în atenția publicului din cauza legăturilor pe care acesta le-a avut cu actrița Doinița Oancea. Despărțirea lor, urmată de începutul relației lui Ghenu cu Lora, a stârnit multe discuții și speculații, mai ales în contextul în care Doinița și Lora erau, la un moment dat, prietene apropiate.

Înainte de a fi cu Lora, Ionuț Ghenu a avut o relație de lungă durată cu Doinița Oancea, cei doi fiind considerați unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. La acea vreme, Lora și Doinița erau prietene bune. Schimbarea dinamicii dintre cei trei a atras atenția publicului atunci când relația dintre Ghenu și Lora a ieșit la iveală, la scurt timp după despărțirea lui de Doinița.

Această tranziție rapidă a ridicat semne de întrebare, iar zvonurile conform cărora Ghenu ar fi început relația cu Lora înainte de a pune capăt relației cu Doinița au circulat intens. Deși cei implicați au negat această teorie, subiectul a rămas fierbinte în rândul fanilor și tabloidelor.

Reacția acidă a Doiniței Oancea

Înainte de cununia religioasă a Lorei cu Ionuț Ghenu, Doinița Oancea a avut un mesaj interpretat de fani ca o reacție directă la adresa Lorei și a fostului ei iubit, Ghenu.

Fără a menționa explicit numele Lorei, tonul acuzator al mesajului a fost clar și a stârnit interesul fanilor, care au interpretat cuvintele sale ca o critică subtilă la adresa cuplului.

Vineri seară, înainte de cununia religioasă a Lorei cu Ionuț Ghenu, Doinița Oancea a publicat pe internet un videoclip cu un mesaj controversat în care sublinia ideea de prietenie dintre soție și amantă.

„Când soția și amanta devin prietene”, e mesajul din videoclipul postat de Doinița Oancea pe rețelele sociale.

A trecut Doinița Oancea peste despărțire?

Unul dintre cele mai mari semne de întrebare rămâne dacă Doinița Oancea a trecut sau nu cu adevărat peste despărțirea de Ionuț Ghenu. Deși actrița a fost implicată în proiecte profesionale de succes și a arătat că viața ei continuă într-o direcție pozitivă, reacțiile sale recente sugerează că rănile din trecut nu s-au vindecat complet. Faptul că despărțirea ei de Ghenu a fost extrem de publică și a implicat prietenia cu Lora a făcut ca această experiență să fie și mai dificilă pentru ea.

Pe de altă parte, Doinița a încercat să-și păstreze demnitatea și a evitat să intre în conflicte directe sau să facă acuzații explicite. Deși a dat de înțeles că anumite lucruri nu i-au fost clare la momentul despărțirii, ea a subliniat că este focusată pe cariera sa și pe dezvoltarea personală.

Relația dintre Lora și Ionuț Ghenu astăzi

Lora și Ionuț Ghenu formează astăzi un cuplu fericit și stabil, iar astăzi s-au căsătorit religios, moment așteptat cu mare interes de fani și de presă. Cei doi au demonstrat că relația lor este solidă și că au trecut peste criticile și speculațiile care i-au urmărit la începutul relației.

Deși trecutul nu poate fi complet ignorat, cuplul a arătat că este capabil să își construiască un viitor împreună, bazat pe iubire și respect reciproc. Rămâne de văzut dacă aceste tensiuni din trecut, reprezentate de reacțiile Doiniței Oancea, vor continua să influențeze discuțiile din jurul lor sau dacă toți cei implicați vor putea în cele din urmă să închidă acest capitol.

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Regele care și-a dezgropat soția și i-a obligat pe vasali să îi sărute mâna în ziua încoronării. De ce a fost ucisă superbă regină
Click.ro
Vremea se schimbă radical din acest weekend. Temperaturile scad după valul de ploi și vijelii
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
A albit de tot și nu-l mai recunoști! În urmă cu câțiva ani, toate femeile visau la el. Acum pare altă persoană! Spune drept, îți dai seama cine e în poze?
Unica.ro
Românii cu salarii sub 5.000 de euro, jigniți. O vedetă le-a trântit-o
EVZ.ro
Cum arată Lambada la aproape trei săptămâni de când a născut. Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată de băiat pentru a doua oară / FOTO
Spynews
UE a dat ordin. Documentul ce trebuie semnat. A devenit obligatoriu în România
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
DONALD TRUMP dă o mare LOVITURA! S-a aflat cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE SUA
Mediaflux
Când va naște fiica Ralucăi Moianu. Mara Ancuța și Virgil Boglea au anunțat la petrecerea de cununie civilă că vor avea un băiețel
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cum arăta Andreea Perețeanu de la Asia Express, sezonul 7, în 2012. Ce nou proiect a început sora lui Carmen Negoiță
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro