Când se va vaccina Nicușor Dan, de fapt. Primarul Bucureștiului a făcut anunțul

Când se va vaccina Nicușor Dan, de fapt. Primarul Bucureștiului a făcut anunțul
Edilul Nicușor Dan nevaccinat încă

Deși aparent nu pare, dar există o preocupare intensă cu privire la faptul că Primarul General, Nicușor Dan, nu este vaccinat încă. Astăzi a avut o nouă întrevedere la Guvern, unde edilul spune că a intrat având un test PCR făcut. În aceeași declarație de astăzi, primarul spune că se va vaccina în acest weekend, probabil.

Nicușor Dan, din nou la Guvern

În cursul zilei de astăzi Nicușor Dan a avut o nouă întrevedere cu cei de la Guvern privind gigacaloria și prețul acesteia. Este a doua ședință în care edilul Capitalei încearcă să facă apel la guvernanți în a-l ajuta să subvenționeze viitoarele costuri ale gigacaloriei pentru locuitorii Capitalei. Conform unor surse, nici întrevederea de astăzi nu a fost una cu succes, cel puțin din puctul de vedere al primarului Capitalei.

Există încă incertitudini în ceea ce privesc sumele cerute de Nicușor Dan pentru subvenționarea gigacaloriei, acestea ridicându-se la 950 de milioane de lei. Nicușor Dan spune că pentru moment are sub control situația, dar este convins că pentru luna ianuarie a anului viitor, mai mult ca sigur vor fi necesare fonduri suplimentate.

Edilul nevaccinat încă

Deși aparent nu pare, dar există o preocupare intensă cu privire la faptul că Primarul General, Nicușor Dan, nu este vaccinat încă. La întâlnirea de astăzi de la Guvern, Primarul General a mers fără a fi vaccinat, dar având un test PCR făcut, conform declarațiilor sale de la finalul întâlnirii. Întrebat de jurnaliștii aflați la Palatul Victoria când se va vaccina, Nicușor Dan a declarat că s-ar putea să facă vaccinul chiar în acest weekend.

„Am intrat pe baza unui test. Săptămâna asta mă vaccinez. Azi sau în weekend. Nu pot să spun (ce vaccin va face – n.r.), dar în două doze.

Ca să lămurim, eu am trecut prin boală, am avut imunitate naturală, am spus apoi că fac investigații și mă voi vaccina, ceea ce voi face”, a declarat Nicușor Dan.

Reamintim că edilul a fost declarat pozitiv la infecția cu covid-19 în vara acestui an, și de-atunci și până astăzi a refuzat să meargă să se vaccineze, de fiecare dată având scuze pe marginea acestui subiect, de cele mai multe ori învocând faptul că medicul său de familie nu i-ar fi recomandat să meargă să se vaccineze.

Dacă, în cele din urmă, se va vaccina sau nu, rămâne să vedem la finalul acestui weekend. Până atunci marea problemă este încălzirea apartamentelor din București, având în vedere situația actuală.