Când se va recăsători Iulia Albu. Vedeta a recunoscut ce se va întâmpla la nuntă

de: Andrei Simion
17 08. 2019

Iulia Albu a mărturisit că se va căsători din nou, însă doar în momentul în care va simți că a găsit persoana potrivită. Creatoarea de modă a spus că nu ar accepta niciodată să fie într-o relație dacă aceasta nu ar avea la bază sentimente și angajamente pe termenu lung.

Când se va recăsători Iulia Albu

„Nu m-am văzut niciodată mireasă în sensul de femeie care are nevoie de confirmarea dată de cererea din partea unui bărbat. Da, mă voi recăsători însă nu am hotărât dacă acest eveniment va fi unul pe care-l voi împărtăși cu publicul sau îl voi păstra doar pentru mine”, a declarat Iulia Albu.

Creatoarea de modă nu și-a obișnuit fanii cu declarații despre viața personală, însă recent a vorbit despre cel care a impresionat-o și a făcut-o să se îndrăgostească.

„În momentul întâlnirii noastre, cred că era singurul român care nu știa solut nimic nici despre televiziunile din România, nici despre celebra mea găină. A fost puțin amuzant. Dar acesta a fost unul dintre lucrurile care m-au fascinat. Niciodată nu am agreat pupătorii de moaște mondene. Și nici catedralele dedicate lor”, a spus Iulia Albu.

Iulia Albu este stilistă, critic de modă și vedetă de televiziune. Este și unul dintre cei mai influenți fashion editori români, cu activitate publicistică bogată pentru reviste precum Ideal Mariaj, The Grand și OK Magazine. Din 2016 până în 2018 a fost jurat în cadrul emisiunii Bravo, ai stil! Iulia s-a lansat și în afaceri, creând bijuterii, rochii de mireasă și rochii de seară.

Vedeta a fost căsătorită opt ani cu designerul de încălțăminte Mihai Albu, împreună cu care are un copil, Mikaela. Iulia l-a întâlnit pe Mihai la o petrecere mondenă, în perioada în care era studentă în anul 3 la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București.