Un gest ce a devenit aproape un reflex pentru foarte multe gospodine poate strica gustul mâncării. Află, din rândurile de mai jos, când se pune sare pe carnea prăjită, de fapt: înainte, în timpul sau după ce este preparată termic?
Pentru foarte mulți români, preparatele pe bază de carne prăjită sunt nelipsite din meniul zilnic, un răsfăț simplu pentru papilele gustative. Pentru a obține gustul perfect, sarea este un ingredient esențial. Cu toate astea, puțini știu care este momentul în care trebuie adăugată, de fapt.
Cele mai multe gospodine obișnuiesc să săreze carnea înainte de o pune la prăjit sau chiar în timpul preparării termice. O mare greșeală, atrag atenția bucătarii. Adăugată peste uleiul încins, sarea va avea o serie de efecte nedorite.
Dacă pui sarea înainte de a prăji carnea, acest ingredient se va dizolva și va afecta textura mâncării.
Te-ar putea interesa și: A pus sare în sticla cu ulei și abia apoi l-a folosit. Trucul genial pe care l-a descoperit
Știm deja că mediul online a devenit gazda unei colecții uriașe de trucuri și recomandări, de la sfaturi de beauty până la îngrijirea casei.
În ultimele săptămâni, un videoclip publicat pe celebra platformă Tik Tok a devenit viral, fiind apreciat de utilizatori din aproape toate colțurile lumii. Înregistrarea video publicată pe contul Gbfood dezvăluie când se pune sare pe carnea prăjită, de fapt, pentru a ne bucura din plin de aroma specială pe care o dă mâncării.
Potrivit acestuia, acest condiment se adaugă imediat după ce speli carnea și te pregătești să o așezi pe prosopul de hârtie care va absorbi apa în exces.
Postarea a strâns nu mai puțin de două milioane și jumătate de vizualizări și a fost redistribuită de zeci de mii de internauți.
Te-ar putea interesa și: Câte minute trebuie prăjită carnea pentru tocăniță, de fapt. Secretul ca să iasă aurie