Când se organizează loteria bonurilor fiscale din luna noiembrie

Când se organizează loteria bonurilor fiscale din luna noiembrie
Loteria bonurilor fiscale din noiembrie 2021

Loteria bonurilor fiscale a luat naștere din dorința autorităților de a combate evaziunea fiscală din țară. Iată când se organizează loteria bonurilor fiscale din luna noiembrie.

Loteria bonurilor fiscale din luna noiembrie

Guvernul României a introdus Loteria bonurilor fiscale în urmă cu 6 ani, pe data de 28 ianuarie 2021, ca măsură care să contribuie la combaterea evaziunii fiscale.

Din cauza situației create de coronavirus, Loteria bonurilor fiscale a fost suspendată din martie 2021. În septembrie au apărut informații precum aceasta va fi reluată. Iată când se organizează loteria bonurilor fiscale din luna noiembrie și cum se pot câștiga premii în bani.

Loteria bonurilor fiscale – noiembrie 2021

Potrivit jurnalmm.ro, loteria bonurilor fiscale sau loteria fiscală urmează să fie reluată abia la 3 luni distanță de la încetarea stării de alertă în România.

Loteria bonurilor fiscale este extragerea aleatorie de nume, în vederea acordării de premii în bani celor care dețin bonuri fiscale. Aceștia trebuie să ateste achiziționarea de bunuri sau servicii care sunt cumpărate din țară.

Când va avea loc loteria bonurilor fiscale

Potrivit site-ului oficial loto.ro, în septembrie, anul curent, a fost postat un comunicat, potrivit căruia următoarea Loterie a bonurilor fiscale va avea loc abia după 90 de zile de la expirarea stării de alertă. În acest moment nu se știe când va avea loc acest lucru.

”Conform Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 153/2020, publicată în Monitorul Oficial în data de 04.09.2020, se suspendă organizarea extragerilor lunare și ocazionale ale Loteriei bonurilor fiscale pe perioada stării de alertă/urgență, după caz, urmând că acestea să fie reluate după trecerea unui interval de timp rezonabil, de 90 de zile de la încetarea stării de alertă/urgență.” se arată în comunicatul de pe site-ul oficial al Loteriei Române.

Tot ce le rămâne de făcut românilor este să solicite și să păstreze bonurile fiscale. Pentru a avea cât mai multe șanse de câștig, ei trebuie să strângă cât mai multe bonuri.

Loteria bonurilor fiscale din noiembrie

Deoarece plata cu cardul este considerată a fi în prezent cea mai sigură metodă de plată, Loteria Română a introdus plata cu cardul cu ajutorul POS-urilor din locațiile sale. Românii care doresc această oportunitate sigură de plată, o vor avea la dispoziție în agențiile Loto din toată țara.

”Implementarea plății cu cardul în toate agențiile loto proprii este încă un pas important și necesar în procesul de digitalizare a Loteriei Române și o promisiune îndeplinită față de jucătorii noștri.

Proiectul pilot demarat anul trecut privind plata cu cardul în 91 de agenții proprii din București și Brașov s-a desfășurat cu succes, cu respectarea tuturor standardelor de securitate, astfel încât a venit momentul extinderii în toată rețeaua de agenții proprii a acestei modalități de plata agreată de majoritatea jucătorilor, în special în contextul sanitar actual.

În plus, pentru securitatea și rapiditatea tranzacțiilor specialiștii Loteriei Române au realizat în timp record interfațarea aplicației terminalului loteristic cu POS-ul“, după cum declara Sebastian-Iacob Moga, directorul general de la Loteria Română, potrivit site-ului oficial loto.ro.