17 apr. 2024 | 12:59

Când se încălzeşte din nou în România. Prognoza meteo până la jumătatea lunii mai

Vremea Meteo
Când se încălzeşte din nou în România. Prognoza meteo până la jumătatea lunii mai
Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni

Meteorologii au anunțat că temperaturile vor scădea semnificativ zilele acestea, până la finalul săptămânii. ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

Cât mai ține frigul? Prognoza meteo până în mai

Săptămâna trecută s-au înregistrat temperaturi record de până la 30 de grade, dar de la jumătate acestei săptămâni, vom avea parte de o scădere semnificativă a acestora.

Cu toate acestea, nu durează mult până vremea se va încălzi din nou, potrivit prognozei meteo oferită de Administrația Națională de Meteorologie. Cum va fi vremea până pe 13 mai?

  • Săptămâna 15 – 22 aprilie

În această perioadă, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice în jumătatea sud-estică a țării, mai ales în extremitatea de sud-est, iar în rest vor fi cele apropiate de norme. Regimul pluviometric va fi excedentar în toată țara, dar mai ales în zonele montane.

  • Prognoza meteo pentru săptămâna 22 – 29 aprilie

În această săptămână, temperaturile vor fi mai mici decât cele normale pentru acest interval de timp în regiunile intracarpatice, mai ales în vestul și nord-vestul teritoriului. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în toate regiunile.

  • Săptămâna 29 aprilie – 6 mai

Temperaturile vor avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Cele mai mari valori se vor înregistra în regiunile estice și sud-estice.

În ceea ce privește regimul pluviometric, acesta va fi local excedentar în regiunile sud-vestice. În restul țării, valorile vor fi cele apropiate de normal pentru acest interval de timp.

  • Prognoza meteo pentru săptămâna 6 mai – 13 mai

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a României. Este posibil să fie înregistrate temperaturi ușor mai mari în regiunile extracarpatice.

De asemenea, cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval de timp vor fi ușor excedentare în jumătatea sud-estică a țării, mai ales în regiunile sudice. În restul teritoriului țării, se vor înregistra valori apropiate de cele normale pentru luna mai.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Se CONFISCĂ BANII românilor. Decizia se aplică deja peste tot în România
Capital.ro
Oraşul din România în care se construieşte cel mai modern stadion din țară. Simona Bucura: "Va avea peste 15.000 de locuri"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Iohannis se RETRAGE! ANUNȚ surpriză de la Palatul COTROCENI
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro