Când se împodobește bradul, de fapt. Data exactă pe care românii au ales să o ignore

Când se împodobește bradul, de fapt. Data exactă pe care românii au ales să o ignore
Când ar trebui să împodobești pomul de Crăciun, de fapt

Mulți români abia așteaptă să împodobească bradul alături de cei dragi, în funcție de timpul pe care îl au la dispoziție. Totuși, doar câțiva mai țin cont de data exactă când luminile și decorațiunile ar trebui să își facă apariția în locuințe. Ce au uitat majoritatea persoanelor, de fapt?

Când ar trebui să fie împodobit bradul. Nu mulți țin cont de acest lucru

De-a lungul anilor, decorațiunile au început să fie din ce în ce mai diverse, ținând cont de preferințe și tendințe. Mulți români preferă să împodobească bradul în funcție de culorile din locuință. Astfel, o varietate de globuri și diferite obiecte se găsesc prin magazine.

Tradiția prin care bradul se împodobește este respectată de foarte mulți oameni. Cei mici sunt încântați, iar cei mari nu își mai încap în piele de bucurie atunci intră în spiritul sărbătorilor! Familii întregi se strâng într-o locuință pentru a decora bradul, însă data se alege în funcție de timp și disponibilitate.

Nu mulți își amintesc că bradul ar trebui să fie împodobit pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului. De asemenea, nu ar trebui să lipsească din acesta un obiect în formă de stea sau de înger, care se pune în vârf. El simbolizează îngerii și steaua de la Betleem.

Unde ar trebui să se pună bradul în casă. O să ai parte de noroc dacă procedezi în acest mod

Bradul de Crăciun, indiferent dacă este natural sau artificial, ar trebui să fie plasat în casă ținând cont de principiile Feng Shui. În acest fel, o să te asiguri că o să ai parte de noroc și foarte mulți bani. Veniturile tale o să se rotunjească dacă ai grijă ca regulile să fie respectate!

Află că forma triunghiulară pe care o are pomul de Crăciun simbolizează un element de Foc, mai ales atunci când este acoperit de lumini. Bradul reprezintă și un puternic semn de Lemn, împletind perfect cele două elemente din Feng Shui. Astfel, el îți poate aduce multă bucurie.

Tot ce nu știai despre bradul de Crăciun

Bradul de Crăciun ar trebui să fie poziționat în camera care se află în colțul din stânga sus al locuinței tale. Aceasta simbolizează zona bogăției. El poate să fie pus și în partea de nord sau în apropiere de o fereastră în cazul în care nu găsești loc.

Nu uita că zona prosperității și a banilor este situată vizavi de ușa de la intrare și zona familiei se află în partea stângă a locuinței. O să ai parte de mult succes dacă te gândești la regulile Feng Shui în momentul în care așezi bradul de Crăciun în casa ta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI