Când se afișează rezultatele și notele la școala de agenți de poliție Câmpina

Când se afișează rezultatele și notele la școala de agenți de poliție Câmpina
Școala de agenți de poliție Câmpina - afișarea rezultatelor.

Înființată la 1 februarie 1968, Şcoala de Agenţi de Politie „Vasile Lascăr” Câmpina se numără printre primele şcoli aparţinând Ministerului de Interne. Obiectivul şcolii este pregătirea elevilor pentru a deveni poliţişti capabili să exercite atribuţii privind apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanei, a proprietăţii private și publice, prevenirea şi descoperirea infracţiunilor, respectarea ordinii şi liniştii publice, în condiţiile legii. Cei care vor să devină studenți în cardul acestei Academii, și vor să participe la sesiunea de admitere care va avea loc zilele acestea, au participat la procedura de recrutare și să depună un dosar de candidat pe 10-11 ianuarie 2020.

Școala de agenți de poliție Câmpina – afișarea rezultatelor

La Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr’ din Câmpina se desfășoară, în aceste zile, o nouă sesiune de admitere la care participă efectiv 3.855 candidați (1.364 fete și 2.491 băieți), asta chiar dacă inițial, la inspectoratele teritoriale de poliție, și-au depus dosarele și au trecut de testarea psihologică 4.060 candidați. Așadar 3.855 candidați s-au prezentat la unitatea de învățământ, pe 10 și 11 ianuarie 2020, pentru a-și ridica legitimațiile de concurs. La această sesiune de iarnă sunt disponibile 765 de locuri.

După cele două zile destinate înscrierii candidaților și ridicării legitimațiilor, de pe, 12 ianuarie, și până vineri, 17 ianuarie, candidații susțin probele eliminatorii – contravizita medicală și testarea aptitudinilor fizice. Ca și la sesiunile precedente de admitere, contravizita medicală se efectuează la sediul Școlii de Poliție, iar proba sportivă se va desfășura în șase săli de sport:

  • la Breaza,
  • Băicoi,
  • Blejoi,
  • Comarnic,
  • Cornu și
  • Plopeni, conform planificării făcute de conducerea Școlii de Poliție pentru fiecare detașament în parte. Vă reamintim că proba sportivă este sub forma unui traseu practic – aplicativ.

Proba scrisă și afișarea rezultatelor

Proba de verificare a cunoștințelor va avea loc duminică, 19 ianuarie, sub forma unui test grilă la limba română și o limbă străină.

Evaluarea și notarea lucrărilor se vor face imediat după expirarea timpului alocat probei scrise, în sala de examen, în prezența candidaților. Luni, 20 ianuarie, vor fi afișate rezultatele, iar în termen de 24 de ore de la afișare se vor putea depune contestațiile, urmând ca, după alte 24 de ore, să fie anunțate rezultatele finale.

Doi elevi ai școlii de poliție Câmpina care bat palma.
Școala de agenți de poliție Câmpina – afișarea rezultatelor.

Calendar privind afișarea rezultatelor și depunerea contestațiilor

Luni 20.01.2020 – Afişarea rezultatelor (în funcţie de ora la care se vor definitiva activităţile prevăzute de metodologie).
Marţi 21.01.2020 – Depunerea contestaţiilor (în termen de 24 de ore de la afişarea rezultatelor).
Miercuri 22.01.2020 – Soluţionarea contestaţiilor (în termen de 24 de ore de la finalizarea activităţii de depunere a contestaţiilor).
Joi 23.01.2020 –  Afişarea rezultatelor finale ale concursului (în funcţie de ora la care se va definitiva activitatea de soluționare a contestațiilor).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI