Când se afișează rezultatele concursului Comper 2020 pentru Limba și literatura română

Când se afișează rezultatele concursului Comper 2020 pentru Limba și literatura română
Concurs Comper 2020 - când se afișează rezultatele pentru Limba și literatura română.

Concursul Comper Etapa I pentru elevii de la clasa pregătitoare până la clasa a VIII-a a început la finalul lunii ianuarie. Deja au fost susținute probele la Limba și Literatura Română și mulți se întreabă de rezultate.

Concurs Comper 2020 – când se afișează rezultatele pentru Limba și literatura română

Potrivit regulamentului de pe site-ul concursurilecomper.ro, iată ce trebuie să știe elevii, dar și părinții despre desfășurarea concursului și rezultate.

După încheierea concursului, mentrorul, cel care a și înscrie elevii la concurs, preia grilele de concurs pentru răspunsuri / fișele elevilor de la clasa pregătitoare și le depune la secretariatul școlii într-un plic sigilat pe care va înscrie clasa, disciplina de concurs și numele mentorului.

Baremele de corectare vor fi descărcate de pe site

După concurs mentorul va descărca din contul său de mentor de pe site-ul www.concursurilecomper.ro baremele de corectare pe care le va prezenta directorului unităţii.

EVALUAREA RĂSPUNSURILOR conform baremului de corectare se va face de către o comisie formată din mentor, un coleg de catedră, directorul unităţii de învăţământ și un reprezentant al părinţilor desemnat de comitetul de părinţi.

Mentorul introduce pe site rezultatele elevilor

Dupa încheierea procesului de evaluare, fiecare mentor va intra pe site-ul www.concursurilecomper.ro în contul propriu, unde va putea introduce rezultatele obţinute de elevi, accesând pagina Adăugare punctaje elevi corespunzătoare concursului susţinut, ediției și etapei curente.

Subiectele de concurs pentru Etapa judeteana I şi Etapa judeteana II vor conţine un număr de 18 întrebări.

O fată și un băiat care scriu.
oncurs Comper 2020 – când se afișează rezultatele pentru Limba și literatura română.

Subiecte Etapa I și Etapa II

Continuţul acestor teste va fi structurat pe două nivele de învăţare diferenţiată şi progresivă: STANDARD (16 întrebări) – cu grad de dificultate mediu, conform standardelor prevăzute de programele școlare şi EXCELENŢĂ (2 întrebări) – cu grad de dificultate specific olimpiadelor școlare, atât pentru secţiunea COMPER-MATEMATICĂ, cât şi pentru secţiunea COMPER-LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ.

Introducerea rezultatelor elevilor pentru etapa I începe de la 1 februarie și se încheie la 24 februarie 2020, dată după care vor demara înscrierile pentru Etapa a II-a. Rezultatele elevilor se vor afișa pe site-ul concursului pe măsura introducerii rezultatelor de către mentori.

Introducera rezultatelor duce la acordarea diplomelor

Neintroducerea rezultatelor elevilor face imposibilă descărcarea diplomelor elevilor, precum și a adeverințelor și diplomelor de participare la concurs pentru mentori și celelalte cadre didactice organizatoare.

După încheierea fiecărei etape de concurs mentorul va înmana fiecărui elev participant subiectul de concurs și grila de răspunsuri, care vor constitui parte a portofoliului elevului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI