Andreea Ibacka, probleme pe ultima sută de metri cu sarcina. Ce a pățit soția lui Cabral

Andreea Ibacka, probleme pe ultima sută de metri cu sarcina. Ce a pățit soția lui Cabral
Andreea Ibacka, probleme pe ultima sută de metri cu sarcina.

Andreea Ibacka va deveni mamă din nou peste numai câteva zile. Actrița este nerăbdătoare să își țină băiețelul în brațe, dezvăluindu-le fanilor și stările prin care trece la ora actuală. Iată ce a pățit soția lui Cabral acum.

Andreea Ibacka, probleme pe ultima sută de metri cu sarcina

Andreea Ibacka și-a ținut fanii la curent cu tot ce i s-a întâmplat în ultima perioadă și iată că au mai rămas doarc câteva zile până ce superba actriță va naște a doua oară. Actrița a mărturisit că din cauza sarcinii se deplasează și respiră mai greu. Însă chiar și așa, soția lui Cabral se bucură de ultimele zile de burtica de gravidă.

”Aceasta sunt eu, emoționată, cu câteva zile înainte de nașterea celui de-al doilea copil. Și recunosc, sunt momente în care mă deplasez ca elefănțelul Dumbo, altele în care încă mă minunez atunci când îmi văd reflexia măricică în oglindă și destule nopți în care respir greu cu așa burtică.

Însă miracolul pe care îl trăiesc este dincolo de toate greutățile, iar burtica aceasta de care îmi va fi dor în curând îmi oferă atâta bucurie. Ba chiar sunt momente în care mă simt mai frumușică cu rotunjimile actuale, așa cum s-a întâmplat și la ședința aceasta foto memorabilă”, a notat Andreea pe Instagram.

Andreea Ibacka și Cabral sărbătoresc și zece ani de căsnicie. Cei doi au o fetiță, iar acum urmează să devină din nou părinți de băiat, în toamna aceasta. Deși nu a fost totul numai lapte și miere în relația lor, cei doi au reușit să treacă peste orice obstacol. După zece ani de conviețuire, cei doi se simt împliniți.

”Mi-a mâncat tinerețile (n.r. râde). M-a cunoscut de mică, da. Bine, el îmi spune același lucru, dar i-am dat răgaz până la 30 de ani. Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi de cele mai multe ori facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor, dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative.

Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul despre celălalt. Eu am lăsat mai mult de la mine. Eu așa am senzația. Sunt o femeie foarte înțelegătoare”, spunea Andreea Ibacka la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI