13 aug. 2020 | 21:16

Când joacă Simona Halep în sferturile de finală la WTA Praga. A fost anunţată ora de start

Sport
Când joacă Simona Halep în sferturile de finală la WTA Praga. A fost anunţată ora de start
Simona Halep a obținut a doua victorie la Praga și are un program infernal în următoarea perioadă.

UPDATE, ora 21:10 / Simona Halep – Magdalena Frech, meci din sferturile de finală, se va disputa vineri, în jurul orei 16:00. Ziua se deschide cu duelul dintre Ana Bogdan şi Kristyna Pliskova, de la ora 12:00. Apoi este programat şi meciul dintre Eugenie Bouchard şi Elise Mertens.


Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la WTA Praga, după ce a învins-o pe Barbora Krejcikova, scor 3-6, 7-5, 6-2. În urma acestui succes, românca obține calificarea în sferturile de finală ale competiției. Nu va avea prea mult timp să celebreze, pentru că programul competiției din Cehia este unul absolut infernal. Simona Halep a disputat astăzi al treilea joc în trei zile, dacă ținem cont și de partida de dublu de miercuri. Aceeași rețetă o așteaptă și în următoarea perioadă. Asta, desigur, dacă va reuși să obțină calificarea în finala de la Praga.

Simona Halep, program infernal la WTA Praga! Ar putea ajunge la șase meciuri disputate în șase zile

Vineri sunt programate meciurile din sferturile de finală de la Praga, iar Simona Halep o va înfrunta pe Magdalena Frech. Pentru a ajunge în această fază a competiției, Simona Halep a trecut de Polona Hercog și Barbora Krejcikova. De asemenea, România mai are deja o jucătoare calificată între ultimele opt rămase în cursa pentru trofeu. Este vorba despre Ana Bogdan, cea care o va înfrunta pe Krystina Pliskova. Ana a trecut de Storm Sanders în primul tur, iar apoi a profitat de abandonul Lesiei Tsurenko.

În sferturile de finală ale turneului WTA International de la Praga ar putea ajunge și Irina Begu. Asta în cazul în care va reuși să obțină o victorie în fața elvețiencei Leonie Kung, în această seară. Interesant este că Simona Halep și Irina Begu, bune prietene, s-ar putea înfrunta în sâmbătă, în semifinale la Praga. Asta dacă ambele reușesc să ajungă în această fază a competiției.

Ba chiar mai mult, ar putea fi o finală sută la sută românescă. Ana Bogdan este pe partea cealaltă a tabloului și ar putea juca în ultimul act cu Halep sau cu Begu. Cert este că jucătoarele din România au avut prestații foarte bune la Praga. Simona Halep ar putea ajunge la șase partide disputate într-o săptămână. Asta după șase luni de pauză provocată de pandemia de coronavirus.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Care sunt, de fapt, granițele Moldovei? Discuția are o „istorie” de peste cinci veacuri
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost atât de incredibil...
Capital.ro
Trucul genial pentru a repara o ciorbă în care ai scăpat prea multă sare: ”Excesul dispare imediat!”
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Datini și obiceiuri în prima zi de Paște. Ce trebuie să faci să atragi noroc și bani
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro