Când joacă Simona Halep finala de la WTA Praga. Organizatorii au anunțat ora de start

Când joacă Simona Halep finala de la WTA Praga. Organizatorii au anunțat ora de start
Simona Halep este înscrisă pentru turneul de la Roma

Simona Halep s-a calificat în finala turneului WTA International de la Praga, după ce a învins-o pe Irina Begu, scor 7-6 (2), 6-3. În ultimul act de la Praga, Simona o va înfrunta pe Elise Mertens, din Belgia, pentru al 21-lea titlu WTA al carierei. Organizatorii competiției din Cehia au anunțat programul ultimei zile de concurs. iar Halep – Mertens este programată de la 14:30. Partida va fi transmisă de Digi Sport 2.

Simona Halep joacă la Praga a 38-a finală din carieră în circuitul WTA! O va înfrunta pe Elise Mertens, duminică, de la ora 14:30

„Sper să am timp să mă recuperez pentru meciul din finală. Știu că va fi foarte dificil”, declara Simona Halep la finalul partidei cu Irina Begu.

Iar misiunea Simonei Halep nu va fi deloc una ușoară. După șase luni de pauză provocată de pandemia de coronavirus, sportiva de pe locul 2 WTA a avut o săptămână infernală. Halep nu a putut intra pe teren luni, din cauza condițiilor meteo, dar apoi a avut șase meciuri în următoarele șase zile. Trei dintre acestea au fost foarte lungi, includem aici și disputa din proba de dublu.

Elise Mertens a avut avantajul că a jucat prima în cursul zilei de astăzi și ar putea fi ceva mai odihnită. A câștigat și ea tot în două seturi partida contra Kristynei Pliskova din semifinale. Mertens este cap de serie numărul 3 la Praga și se anunță a fi o adversară redutabilă.

Simona Halep și Elise Mertens s-au mai întâlnit de patru ori de-a lungul carierei. Iar românca a reușit să se impună în trei dintre ocazii. Inclusiv o dată în acest an, la Australian Open. Au fost și două victorii pe zgură, în 2018, la Roland Garros și Madrid. Mertens a obținut, la rândul ei, un succes foarte important contra Simonei. În finala turneului de la Dubai, din 2019.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI