Video. Simona Halep, lovitura zilei la Praga! Reacție senzațională din partea WTA

Video. Simona Halep, lovitura zilei la Praga! Reacție senzațională din partea WTA
Simona Halep a reușit câteva super lovituri în semifinala contra Irinei Begu

Simona Halep joacă din ce în ce mai bine la WTA Praga, așa cum și ea a explicat la ultimul intervu. În partida cu Irina Begu, din semifinalele competiției de nivel International, Simona a dat multe lovituri spectaculoase. A controlat jocul, în special în setul doi, în care a fost într-o permanentă ofensivă. Multe dintre puncte au fost terminate cu execuții spectaculoase, spre disperarea adversarei sale. În setul doi al partidei de sâmbătă, Simona a reușit o lovitură care i-a cucerit instant pe fani. Imaginile au fost postate și pe pagina de Twitter a WTA și au devenit instant virale.

Simona Halep i-a cucerit pe fani cu loviturile sale din meciul cu Irina Begu! O va înfrunta pe Elise Mertens în finala de la Praga

Iar cei de la WTA au avut o descriere absolut genială pentru acel video. „Salvați asta în folderul favorit / Fazele superstarurilor”, a fost descrierea amuzantă de pe pagina de Twitter a WTA. Iar reacțiile au început imediat să curgă.

Fanii au remarcat lovitura spectaculoasă pe care a reușit-o Halep, dar și faptul că jocul româncei este din nou la cel mai înalt nivel. Simona Halep pare să fie de neoprit în drumul spre titlul cu numărul 21 în circuitul WTA. După victoria cu Irina Begu, va juca duminică finala de la Praga. O înfruntă pe Elise Mertens, din Belgia, favorită numărul trei a competiției.

La finalul partidei cu Irina Begu, Simona Halep a fost plină de fair-play și a recunoscut că victoria ei a fost facilitată de problemele medicale ale adversarei. Irina Begu era extenuată după ce a fost nevoită să mai joace un meci astăzi. În finalul primului set, Irina a cerut și o intervenție medicală, fiind chinuită de bătături la ambele mâini. Setul doi nu a mai fost la fel de echilibrat ca primul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI