Când joacă joacă Simona Halep în semifinale la Praga. S-a stabilit ora de start, avantaj uriaş al Simonei

Simona Halep ar putea să o înfrunte pe Irina Begu pentru un loc în finala de la Praga

UPDATE, ora 19:35 / A fost anunţată ora de start a partidei pe care Simona Halep o va disputa în semifinale la Praga. Astfel, duelul din penultimul act este programat sâmbătă, în jurul orei 14:00. Simona va avea un avantaj serios pentru că adversara ei se va decide chiar înaintea acestui meci. Irina Begu şi Sara Sorribes Tormo au şanse mici să mai joace vineri şi probabil vor relua partida de la 6-2, 0-1 pentru româncă. Apoi, câştigătoarea va juca împotriva Simonei Halep. După o pauză de câteva zeci de minute.


Simona Halep s-a calificat în semifinale la Praga, după ce a învins-o pe Magdalena Frech, din Polonia, scor 6-2, 6-0. Simona nu va avea prea mult timp să sărbătorească acest succes. Trebuie să se refacă în cel mai scurt timp pentru duelul din penultimul act, care se anunţă a fi unul ceva mai complicat. Va fi din nou o adversară de top 100 WTA, după ce în ultimele două runde a avut de înfruntat jucătoare din a doua sută mondială.

Simona Halep, duel cu Irina Begu sau Sara Sorribes Tormo pentru finala de la Praga. O domină categoric pe Begu

După şase luni de pauză, Simona Halep a avut parte de un program absolut infernal la Praga. Nu a putut să joace în prima zi din cauza condiţiilor meteo. Dar apoi au fost partide foarte lungi. Trei seturi cu Hercog şi Krejcikova, dar şi un meci foarte lung în proba de dublu. Terminat cu 10-8 în supertiebreak. În aceste condiţii, rămâne de văzut în ce formă va fi Halep sâmbătă.

Simona Halep va juca în semifinale împotriva învingătoarei dintre Irina Begu şi Sara Sorribes Tormo, partidă programată în această seară. Ar putea fi un duel sută la sută românesc pentru finala de la Praga, dar Irina ar trebui să facă un miracol pentru asta. După ce a pierdut ieri un set în faţa elveţiencei Leonie Kung, Begu a revenit spectaculos astăzi. După două ore şi jumătate de luptă a întors scorul şi s-a calificat în sferturi. Ar fi un adevărat miracol să găsească forţa pentru a o învinge pe Sorribes Tormo după doar câteva ore. Iar în acest caz, Simona ar fi cu siguranţă jucătoarea mai proaspătă.

Simona Halep și Irina Begu s-au mai înfruntat de șase ori, iar dominația locului doi mondial este una categorică. Irina a reușit să câștige un singur set, la Madrid, chiar cu 6-0. Despre care Simona avea să spună că a fost „un cadou”. Irina avea să piardă și acel meci, în setul decisiv, 1-6. Simona Halep nu a mai înfruntat-o niciodată în carieră pe Sara Sorribes Tormo.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI