Când începe sezonul opt iUmor. Cine vor fi prezentatorii emisiunii de la Antena 1

Când începe sezonul opt iUmor. Cine vor fi prezentatorii emisiunii de la Antena 1
Sezonul opt iUmor începe în luna februarie

Au început filmările pentru sezonul opt iUmor. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt pregătiți să jurizeze din nou concurenții care vor încerca să îi impresioneze și să pună mâna pe marele premiu de 20.000 de euro. Noua ediție a emisiunii va fi difuzată de postul de televiziune Antena 1 din luna februarie.

Sezonul opt iUmor începe în luna februarie

Fanii iUmor au așteptat cu sufletul la gură să afle când va începe noul sezon, iar acum au motive de bucurie, întrucât show-ul va fi din nou pe micile ecrane înepând cu luna februarie. Concurenții care vor primi minimum două Like-uri vor putea primi voturile telespectatorilor prin intermediul aplicației iUmor, iar câștigătorul fiecărei ediții va ajunge în finală.

Juriul emisiunii iUmor

Până acum au câștigat concursul iUmor Vlad Grigorescu, Maria Popovici, Doina Teodoru, Ana Maria Calița, Andrei Cojocaru, Irena Boclincă – sosia Vioricăi Dăncilă și Mukinka.

„Eu sunt șocat de cât umor are acest băiat! Este un om vesel, inteligent, care chiar știe să construiască un număr de stand-up folosind probleme, defecte, lucruri amuzante de la un popor cu care nu are legături de sânge sau culturale. El este nou venit în această țară, a luat tot ce este mai dement și le-a pus în două numere de stand-up”, a declarat Cheloo, după ce Mukinka a câștigat ultimul sezon iUmor.

Juriul emisiunii este format din Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, iar show-ul este prezentat de Șerban Copoț și Dan Badea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI