Când începe noul sezon al emisiunii ‘40 de întrebări cu Denise Rifai’. Vedeta a revenit din vacanță

Când începe noul sezon al emisiunii ‘40 de întrebări cu Denise Rifai’. Vedeta a revenit din vacanță
Denise Rifai a revenit din vacanță. Kanal D mulțumit de audiențe

Când începe noul sezon al emisiunii ‘40 de întrebări cu Denise Rifai’? Așa cum se obișnuiește în mai toate posturile TV din lume, moderatorii își iau câte o vacanță. De obicei se ia vara, între două sezoane de emisiuni. A fost și cazul celebrei jurnaliste Denise Rifai. Moderatoarea emisiunii de la Kanal D a plecat într-o vacanță scurtă de vară, dar fanii nu ar trebui să se impacienteze. Am aflat când începe noul sezon al emisiunii ‘40 de întrebări cu Denise Rifai’. Așa că iată toate informațiile.

Denise Rifai a revenit din vacanță. Kanal D mulțumit de audiențe

După plecarea jurnalistei de la Realitatea TV, multă lume se întreba ce va face după. Dar răspunsul avea să vină cât se poate de rapid, Kanal D anunțând semnarea contractului cu Denise Rifai. De-atunci, de la prima ediție, audiențele postului au crescut, mai ales pe segmentul de difuzare al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Reamintim că segmentul de difuzare este duminica seara, de la ora 22:30.

Și anul acesta, emisiunea jurnalistei a stat bine la audiențe, așa că mai-marii postului au decis să continue cu nu nou sezon. Așa cum spuneam la început, este o practică permanentă ca moderatorii să-și ia vacanță pe timpul verii. Așa a făcut și Denise Rifai, care și-a luat o vacanță, dar nu pentru mult timp, plecând la Instanbul.

„Marea mea iubire este Istanbul, un oraș dintr-o țară pe care o iubesc enorm. Iubesc foarte mult moscheele și acele momente din zi când are loc chemarea la rugăciune. Am vizitat și biserica Izvorul Tămăduirii, lăcăș de cult creștin ortodox.

Este o biserică absolut spectaculoasă cu o încărcătură energetică fabuloasă; e un loc magic, toți cei care merg în Istanbul ar trebui să o viziteze măcar o dată. Îmi doresc să îi aduc în fața celor din fața micilor ecrane pe acei oameni pe care telespectatorii își doresc să îi vadă în emisiune. Sper să avem în continuare același succes ca și până acum.

Mulțumesc echipei mele pentru dăruirea cu care lucrează pentru fiecare ediție a emisiunii și mulțumesc publicului care este alături de noi și ne inspiră să fim tot mai buni în ceea ce facem”, a spus Denise Rifai despre vacanța sa de anul acesta.

Am aflat când începe noul sezon al emisiunii ‘40 de întrebări cu Denise Rifai’

Conform unui comunicat emis de post, ca și în cazul celorlalte două vedete, Dan Negru și Teo Trandafir, și în cazul acesta a fost anunțată data la care emisiunea va reveni pe micul ecran:

„Denise Rifai revine pe micile ecrane, cu cel de-al treilea sezon al emisiunii ‘40 de întrebări cu Denise Rifai’. Va putea fi urmărit în fiecare duminică, de la 22:30, la Kanal D.

După o binemeritată vacanță, petrecută în Istanbul, celebra prezentatoare TV este gata de reîntâlnirea cu telespectatorii, cu noile interviuri de colecție, cu personalități din diverse domenii de activitate, gata să se dezvăluie în fața publicului.”, se spune în comunicatul postului.

Așadar, din septembrie, Denise Rifai revnie pe micile ecrane.

Urmăriți Playtech.ro și pe