Când începe noul sezon Acces Direct. Vulpița și Viorel revin la Antena 1

Când începe noul sezon Acces Direct. Vulpița și Viorel revin la Antena 1

Noul sezon al emisiunii Acces Direct de la Antena 1, show prezentat de Mirela Vaida, revine pe micile ecrane începând cu data de 17 august. Emisiunea a fost oprită cu câteva zile înainte de a intra în vacanța oficială, din cauza mai multor infectări cu coronavirus. Printre cei infectați cu COVID-19 s-au numărat și inivitații permanenți ai emisiunii, Vulpița și Viorel Stegaru.

Când va începe noul sezon Acces Direct de la Antena 1. Vulpița și Viorel revin în forță

Mirela Vaida revine pe micile ecrane cu emisiunea Acces Direct începând cu data de 17 august, așa cum arată promo-urile făcute de Antena 1. Emisiunea Acces Direct a fost oprită mai înainte de a lua vacanța oficială, după ce mai multe persoane, invitați dar și membrii ai echipei, au fost infectați cu coronavirus.

Primii infectați cu COVID-19 au fost chiar Veronica și Viorel Stegaru. Emisiunea a continuat și fără ei pentru scurt timp, ca mai apoi să se ia decizia stopării emisiunii după ce și alți membri ai echipei au fost depistați pozitiv cu coronavirus.

Când începe noul sezon Acces Direct. Vulpița și Viorel revin la Antena 1
Când începe noul sezon Acces Direct. Vulpița și Viorel revin la Antena 1

Când a fost oprită emisiunea Acces Direct

Astăzi, la ora 16.30, am primit confirmarea că cei doi sunt pozitivi. Așa că decizia cea mai înțeleaptă a fost STOP. Toată lumea care a intrat în contact direct și toată lumea din redacție și din platou merge acasă”, spunea prezentatoarea atunci. Astfel, ultima ediție a emisiunii Acces Direct a avut loc luni, 27 iulie. „Filmările pentru Acces Direct au fost suspendate temporar. În urma apariţiei cazurilor infectate cu COVID-19, pentru a proteja sănătatea echipei şi a invitaţilor, show-ul va lua o pauză.

Încă de săptămâna trecută, când au fost confirmate primele cazuri, echipa Acces Direct a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului COVID-19 şi siguranța persoanelor. Începând de azi şi până la finalul săptămânii, Antena 1 va redifuza cele mai bune ediţii ale acestui sezon, urmând ca de luni, 3 august, să intre pe post ediţiile speciale, fresh, înregistrate în avans de echipă pentru perioada vacanţei de vară”, arăta un comunicat Antena 1, la vremea respectivă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI