Când începe noua emisiune a lui Florin Călinescu de la Prima TV. Mulți români se vor bucura

Când începe noua emisiune a lui Florin Călinescu de la Prima TV. Mulți români se vor bucura
Cand incepe emisiunea lui Florin Calinescu de pe Prima TV

Vești bune pentru fanii lui Florin Călinescu. Faimosul actor va reveni, în curând, pe micile ecrane la Prima TV. Când va debuta noua lui emisiune. Susținătorii marelui artist sunt extrem de entuziasmați.

Florin Călinescu, despre data de început a noii sale emisiuni de la Prima TV

Florin Călinescu a dat lovitura. Noua emisiune a marelui actor se va difuza de trei ori pe săptămână, în prime-time, la Prima TV. Potrivit jurnaliștilor de la TV Mania, programul găzduit de fostul jurat de la Românii au talent se va numi Florin Călinescu Show și va începe pe data de 19 octombrie.

Și, pentru că fanii marelui actor nu se pot sătura de a-l vedea o singură dată pe săptămână, șefii de la Prima TV au decis ca emisiunea moderată de vedetă să fie difuzată în fiecare marți, miercuri și joi, între orele 20.00 și 22.00 la Prima TV.

Emisiunea Florin Călinescu Show, pe care fostul jurat de la PRO TV o va prezenta de trei ori pe săptămână la Prima TV, va fi una de tip pamflet, în care vedeta și invitații săi vor dezbate subiecte din diferite domenii, precum sport, politică, monden sau social.

Reamintim faptul că Florin Călinescu a plecat de la PRO TV și a semnat un contract cu televiziunea Prima TV și posturile din portofoliul Clever luna trecută, fiind anunțat oficial în grila de toamnă a canalului TV pe data de 23 septembrie.

„Începând cu 19 octombrie, o să vedeţi ceea ce am vrut întotdeauna să fac, dar planurile vieţii sunt şi cu flux şi cu reflux”, a declarat Florin Călinescu în cadrul evenimentului de lansare a grilei de toamnă de la Prima TV.

De ce a plecat Florin Călinescu de la PRO TV

În vara lui 2021, Florin Călinescu a făcut public anunțul plecării sale de la Românii au talent și demisionarea din trustul PRO, cel care i-a fost „a doua casă” timp de mulți ani.

„Nu este ușor să pleci de 3 ori din casa ta, dar aceasta e situația. Am plecat eu de două ori când era bunul meu prieten Adrian (n.r – Sârbu) acolo și m-am întors o dată, de două ori, de trei ori.

Acum, nefiind obișnuit să lucrez în corporații, am luat această decizie, o să mai revin poate, din când în când, dar eu nu sunt omul care să zăbovesc prea mult în latența și în amintirea unor vremuri.

Pentru că mai sunt oameni care mă întreabă ce mai zic, ce mai fac, cum mai sunt, și mai aduc aminte de emisiunile alea de satiră, m-am gândit, pentru că niște buni prieteni s-au gândit și ei să ne încrucișăm destinele, să o iau de la zero, cum se zice.”, declarat Florin Călinescu, după plecarea sa de la PRO TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI