Când începe Next Star, sezonul 2020. În ce zi a lunii martie va prezenta Dan Negru prima emisiune cu noul juriu

Când începe Next Star, sezonul 2020. În ce zi a lunii martie va prezenta Dan Negru prima emisiune cu noul juriu
Când începe noul sezon Next Star?

Next Star urmează să dea startul unui nou sezon! Dan Negru va prezenta anul acesta alt juriu, format din Ștefan Bănică, Loredana Groza și Dorian Popa. Când își va face apariția prima ediție?

Next Star 2020: Când începe show-ul de talente?

Next Star adună cei mai talentați copii din țară și nu numai și le prezintă românilor cele mai frumoase povești. Dan Negru se pregătește să dea startul la distracție. Deși filmările sunt în toi deja de săptămâni bune, edițiile vor începe să se difuzeze abia de pe 12 martie.

Show-ul de talente de la Antena 1 vine în forță cu alți jurați și alte oportunități pentru copiii care își vor prezenta numerele de dans, muzică, teatru, pictură, etc. Jurații celui de-al zecelea sezon abia așteaptă experiența. Blondina a mărturisit faptul că este foarte bucuroasă să se afle în paltoul Next Sstar, să cunoască toți concurenții și să ia contact cu niște copii geniali. De asemenea, a mărturisit că se va lăsa șantajată emoționat, pentru că nimeni nu rezistă în fața copiilor.

Când începe al zecelea sezon Next Star?
Când începe al zecelea sezon Next Star?

„Voi fi mai sensibilă la toate momentele”

„Și cred că eu, fiind și singura femeie din juriu, dar și mamă, voi fi mai sensibilă la toate momentele care vor fi performate în fața noastră, pentru că sunt convinsă că vor fi neașteptate. Copiii sunt inventivi, iar generația născută în acest mileniu este incredibilă. Au o imaginație nebună. Abia aștept să intru în lumea lor și împreună să le arătăm celor de acasă cum stăm în 2020 cu pepiniera românească de talente. E o ipostază inedită pentru mine, e un nou început și abia aștept să-l descoperim împreună, să mergem pe acest drum împreună. Vă aștept cu mare drag la Next Star. Să vă pregătiți pentru ceva incredibil de frumos!”
Loredana Groza (Sursa: comunicat A1)

Ștefan Bănică a susținut că se bucură și el extrem de mult să fie în preajma copiilor, mai cu seamă că este deja cunoscut faptul că îi adoră pe cei mici. De asemenea, a mai spus că este fericit să se reîntâlnească, după atâția ani, cu Dan Negru și Loredana, dar și să-l cunoască pe Dorian Popa. „Sunt două embleme ale show-biz-ului românesc, iar asta pentru mine reprezintă un mare avantaj, pentru că sunt sigur că în acest sezon voi învăța, la rândul meu, foarte multe avându-i în preajmă”, a declarat cântărețul.