Adevărul despre Rona Hartner și relația ei de amor cu președintele învins de sistem. „Intram la închisoare”

Adevărul despre Rona Hartner și relația ei de amor cu președintele învins de sistem. „Intram la închisoare”
S-a spus despre Rona HArtner și Emil Constantinescu că ar fi avut o relație. Actrița a spus ce s-a întâmplat, de fapt

S-a spus despre Rona Hartner că a avut o relație amoroasă cu fostul președinte al României, Emil Constantinescu. A fost o mare știre mondenă la acea vreme, pentru că rareori ajunge la noi genul acesta de informații, până la cel mai înalt nivel al statului. Aproape că publicul își dorea să avem și noi un Bill Clinton și o Monica Lewinsky, dar idila dintre actriță și Constantinescu a fost mereu un mister. Poate că încă e, iar Rona ar vrea să rămână așa. Probabil că și fostul președinte ar vrea să dăm uitării acest…zvon.

Rona Hartner și presupusa relație de amor cu Emil Constantinescu: adevăr sau farsă?

Adevărul despre Rona Hartner și relația ei de amor cu președintele învins de sistem. „Intram la închisoare”
Rona Hartner a elucidat, cumva, misterul presupusei sale relații cu fostul președinte de stat

Și totuși, e chiar atât de rău dacă o actriță celebră ar fi avut o relație cu un fost președinte? Poate că nu, dar această întrebare ar trebui pusă soției lui Emil Constantinescu. Oare ar fi procedat și ea ca Hillary Clinton?

Cert este că Rona Hartner a fost foarte agitată la acea vreme din cauza acestui zvon. Ea a dat mai multe amănunte despre subiect în cadrul emisiunii Click! TV Live, de la începutul acestui an:

„Îți dai seama că n-a fost nimic, acum totuși. Hai să-ți spun care e faza, lumea și-a dat seama că a fost totul un scenariu. Vreau să cred că nu prietena mea cea mai bună l-a scris, era o regizoare. Nu știu cine l-a scris, dar mi-e greu să cred că nu e ea. Erau niște chestii atât de personale. Era să mă bage în r***t, era să mă bage după gratii. Emil Constantinescu nu m-a amenințat, dar m-am trezit cu consilierul prezidențial la ușă.”

Rona Hartner și Emil Constantinescu: intră pe fir și Vadim Tudor

Adevărul despre Rona Hartner și relația ei de amor cu președintele învins de sistem. „Intram la închisoare”
Vadim Tudor a fost cel care a desfăcut firul în patru în acest caz

Nu știu dacă-ți mai amintești, dar Corneliu Vadim Tudor avea o privire ageră când venea vorba de știri mondene. Asta în ciuda memoriei sale sclipitoare și a vastei culturi pe care o avea.

„Eu eram în Franța de doi ani, nu știam ce a putut să-i fete mintea prietenei mele. Eu stăteam liniștită acolo, ea a inventat un jurnal pe care i l-a vândut lui Vadim, Dumnezeu să-l ierte. Cred că și el a picat în capcana ei. M-am trezit la aeroport cu niște domni care m-au urmat până acasă. Domnul Vadim m-a sunat și mi-a zis că are un document incendiar. Nu știam nici cine este.

A început să-mi spună că are un material paparazzi. Nu înțelegeam de ce….Mi-a povestit el o grămadă chestii și mi-a zis că trebuie neapărat să mă văd cu el pe 8 ianuarie. Eu până pe 8 ianuarie deja uitasem complet. Eu oricum uit repede. […] Mergeam pe stradă, era întuneric afară, treceam pe lângă Ambasada Americii și am rămas stană de piatră. Nu știu ce mă ținea. În tot acest timp, fratele meu mă căuta în tot orașul. Niciodată nu m-am întâlnit cu Emil Constantinescu”, a mărturisit actrița.