Când ar putea opri Vladimir Putin războiul din Ucraina, după calculele lui Gheorghe Turda: „Pentru că e un credincios”

Când ar putea opri Vladimir Putin războiul din Ucraina, după calculele lui Gheorghe Turda: „Pentru că e un credincios”
Când ar putea Vladimir Putin să oprească războiul?

Artistul Gheorghe Turda a discutat despre profeția oferită de Nostradamus pentru anul 2022 și și-a expus opinia în privința actualelor conflicte din Ucraina. Celebrul solist a mărturisit că este pasionat de previziunile celebrului clarvăzător. De asemenea, interpretul a subliniat că are o carte valoroasă din care a știut din timp chiar și despre criza sanitară. ”Am o carte, Nostradamus, am cumpărat-o cu mari sacrificii din Franța în anii 1980, am tradus-o”, a declarat vedeta.

Ce spune Gheorghe Turda despre războiul din Ucraina: când ar putea opri Vladimir Putin conflictul?

Gheorghe Turda a dezvăluit că este pasionat de profețiile lui Nostradamus și deține o carte care l-a avertizat din timp de criza sanitară de COVID-19 și de războiul actual.

Interpretul de muzică populară este fost general de brigadă în rezervă și declară că își inspiră evaluările despre invazia Ucrainei dintr-o carte a celebrului clarvăzător și astrolog. Artistul a precizat când va lua sfârșit invazia Ucrainei.

Gheorghe Turda susține că întregul război se va termina în Săptămâna Mare, pentru că liderul de la Kremlin este credincios și deja s-a compromis destul în fața oamenilor din întreaga lume.

”Am o carte, Nostradamus, am cumpărat-o cu mari sacrificii din Franța în anii 1980, am tradus-o, și știam toate treburile astea cu pandemia și războiul.

Părerea mea despre acest război e că în Săptămâna Mare, de Paște, se va finaliza. Pentru că Putin este un credincios. El deja s-a compromis în fața lumii. Nu știu dacă își va cere chiar scuze, dar o să oprească acest război în Săptămâna Mare.

Va fi ca o înfrângere, dar pentru ca el primează credința, o să demonstreze lumii prin asta că e un ortodox convins.”, a declarat Gheorghe Turda la România TV.

Previziunile pentru 2022

Nostradamus a ajuns cunoscut după ce a prezis evenimente uriașe din istorie precum: ascensiunea lui Hitler până la împușcarea lui JFK. De asemenea, acesta a vizualizat și că războiul va ajunge în Europa.

„Capul albastru va fi cap alb vătămare într-o asemenea măsură, Întrucât Franța este bine pentru amândoi va sumă pentru totdeauna”, a lăsat acesta scris.

Mai mult decât atât, el a avertizat în versetele sale și despre o posibilă foamete generată de o criză economică.

,,Mierea va costa mai mult decât ceara. Grâul va avea un preț atât de mare încât cine nu va avea, va privi disperat cum mănâncă celălalt.” „Templele sacre din vremea romanilor, vor respinge bazele fundației lor”, a mai scris astrologul francez.