Când apar noi episoade din Lucifer pe Netflix. Partea a doua din sezonul 5, în curând

de: Bișinicu Andreea
30 03. 2021

Anunțul pe care toate româncele îl așteptau a sosit, într-un final. Serialul Lucifer de pe Netflix revine cu a doua parte din sezonul 5. Când apar ultimele episoade din cel mai popular serial al ultimilor ani. Tom Ellis, protagonistul filmului, a dat vestea cea mare.

Când apar noi episoade din Lucifer

Vești excelente pentru fanii serialului Lucifer de pe Netflix. Românii cărora le este dor de chipeșul Tom Ellis se vor putea răsfăța, în curând, cu urmărirea părții secunde a sezonului al cincilea al celui mai popular serial din ultimii cinci ani. Oficialii de la Netflix România au postat, pe pagina lor oficială de Facebook, anunțul pe care iubitorii celui mai îndrăgit diavol îl așteptau.

Bazat pe personajul Vertigo din universul DC Comics cu același nume, Lucifer a anunțat data lansării sezonului 5, partea a doua, fanilor de pe Twitter, într-o notă amuzantă și  jucăușă:

„Știm că mai multe episoade sunt ceea ce îți dorești cu adevărat. Sezonul 5b ajunge pe Netflix pe 28 mai.”

Anunțul emisiunii a fost făcut printr-un meme cu Diavolului (Tom Ellis) reprezentând fanii serialului care o îmbrățișează pe Chloe Decker (Lauren German) este mult așteptata știre de lansare.

Prima parte a sezonului 5 din Lucifer a debutat pe Netflix în august 2020, încheindu-se cu un cliffhanger epic. Ultimii fani l-au văzut pe detectivul diavolesc, el a venit față în față cu frații săi angelici Mihail, Amenadiel și tatăl lor, Dumnezeu, interpretat de actorul Dennis Haysbert. „Dragul bătrân tată”, așa cum îl alintă Lucifer, a sosit pentru a opri lupta iminentă care a izbucnit între Lucifer și a fricii lui Amenadiel că Michael l-a rănit cumva sau îl va răni pe Charlie, fiul aparent muritor al lui Amenadiel.

Protagonistul din Lucifer, mesaj după terminarea filmărilor de la serial

Tom Ellis a fost foarte emoționat de faptul că a terminat filmările la serialul care i-a adus popularitate la scară mondială. Superbul actor a postat o fotografie pe conturile sale de socializare, cu un cadou inedit primit de la soția sa, Meaghan Oppenheimer. Partenera de viață a lui Lucifer i-a dăruit o brichetă actorului, pe care sunt gravate două date: 17 martie 2015 și 29 martie 2021, perioada în care s-au desfășurat filmările pentru serialul Lucifer.

„Astăzi este ziua. Acum 6 ani am început o călătorie cu cel mai uimitor grup de oameni și astăzi ne spunem un rămas bun reciproc. Mulțumesc fiecărui membru al echipei care a contribuit la aducerea la viață a poveștii lui #Lucifer. Ce mai experiență! Mulțumesc pentru cadou, @moppyoppenheimer!”, a fost mesajul emoționant al actorului principal din serial pe Instagram și Facebook.